اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بیل یک ابزاری است که برای کندن و پر کردن زمین و گودال، جابه جایی و بلند کردن مواد مختلف که به صورت توده ای و انباشته هستند استفاده می شود.برخلاف تصور افراد، بیل فقط یک ابزار باغبانی نیست، بلکه در فضاها و کارهای مختلف مانند مزارع، باغات، کارگاه های ساختمانی، محوطه سازی و... نیز کاربرد دارد.از بیل برای انواع مواد و مصالح مانند خاک، برف، زغالسنگ، پوکه، شن و ماسه، قیر و... استفاده می شود و محدودیتی از این نظر ندارد.

بیل انواع مختلفی دارد و از این نظر نیز دارای دسته بندی های مختلف هستند، اما تمامی بیل ها از دید کلی دارای دو بخش اصلی هستند، یک تیغه که به یک دسته متصل شده است، اما در مدل های مختلف، شکل و جنس تیغه و دسته با هم تفاوت دارند و همین تفاوت در ظاهر کاربرد آن ها را نیز تغییر می دهد.دسته بیل می تواند از مواد مختلف ساخته شده باشد و هرکدام ویژگی خود را دارند.مواد رایج چوب، فلز و فایبرگلاس می باشد.دسته ای که از جنس فایبرگلاس باشد وزن کم تر و مقاومت بیش تری دارند.

در بین مواد بالا برای دسته نوع فلزی از همه مقاوم تر است اما وزن بیش تری دارد.نوع چوبی نیز که از انواع قدیمی است ولی مقاومت کم تری در شرایط مختلف دارد و شکننده می باشد.نکته دیگر در مورد دسته بیل، طول آن می باشد که هر چه دسته بلند تر باشد قطعا وزن بیل نیز زیاد می شود ولی در عوض کاربر کنترل راحت تری روی آن دارد.

در برخی انواع مدل بیل ها، بالای دسته یک دستگیره نیز قرار داده می شود که کاربری آن را راحت تر می کند.تیغه بیل نیز از جنس فولاد، تیتانیوم و یا پلاستیک سخت می باشد.نوع تیتانیومی وزن کم تری دارد ولی مقاومت بیش تری دارد.در اینجا انواع بیل را معرفی می کنیم.یک دسته بندی بر اساس سایز تیغه و دسته بندی دیگر بر اساس کاربرد می باشد.اولین دسته بندی که بیان می کنیم بر اساس سایز می باشد:

بیل سایز 2

  • این نوع بیل برای کارهای باغبانی و کشاورزی و برای خاک های نرم کاربرد دارند.

بیل سایز 3:

  • این بیل بزرگ تر می باشد و برای کارهای سنگین ترو ساختمانی استفاده می شود چرا که به وسیله آن می توان حجم بیش تری از مصالح را جابجا کرد.

بیل باغبانی

بیل باغبانی شناخته شده ترین نوع بیل می باشد که کاربردهای فراوانی دارد.از بیل باغبانی برای کاشت گیاهان، کندن زمین و خاکبرداری استفاده می شود.از این بیل گاها در کارهای ساختمانی نیز استفاده می شود.تیغه این نوع از بیل ها می توانند شکل های مختلفی داشته باشند که متناسب با سختی مصالح مربوطه استفاده می شوند.یک مدل تیغه، نوک تیز دارد و چون می تواند فشار بیش تری وارد کند برای خاک های سفت یا قسمت هایی که دارای سنگ زیاد هستند استفاده می شوند.

تیغه هایی که نوک گرد دارند برای خاک نرم کاربردارند.تیغه هایی که صاف هستند نیز برای جابه جایی استفاده می شوند.یک مدل دیگر نیز هست که بین تیغه و دسته یک زاویه ای وجود دارد و در یک راستا نیستند، که از این مدل برای برداشتن و بیرون آورن خاک از گودال استفاده می شود، مزیت این مدل این است که دیگر به کاربر حین کار فشار و آسیب وارد نمی شود.

بیل ترانشه

این بیل دارای تیغه ای با نوک تیز و لبه های صاف دارد و برای کندن گودال و ترانشه برای کانال های آبیاری و از بین بردن ریشه های عمیق، محوطه سازی، کود دهی و... استفاده می شود، چرا که به دلیل شکل تیغه، گودالی با لبه های صاف را برای کاربر ایجاد می کند.

بیل زهکشی

برای کندن کانال های آبیاری و زهکش در خاک و یا ایجاد گودال برای کاشتن گیاهان بزرگ از این نوع بیل که دارای تیغه نازک با نوک گرد است، استفاده می شود.

بیل پارویی

این نوع بیل فقط برای جابجا کردن مصالح استفاده می شود و برای کندن و حفاری اصلا کاربرد ندارند.از این نوع بیل برای جابه جایی برف، غلات، سنگ و... کاربرد دارد.این نوع بیل در اصطلاح رایج به بیل شهرداری نیز معروف است.

بیل لبه(کج بیل)

تیغه این بیل یک شکل نیم هلالی دارد که کاملا صاف و پهن است.این نوع بیل برای پرداخت لبه خاک، قطع ریشه های که عمق، برش دقیق در خاک و جدا کردن قسمت ها از هم، خراش دادن و شکستن لایه های رویی خاک، شکل دهی به خاک، ایجار شیار برای کانال های آبیاری و برداشت محصولات ریشه ای در کشاورزی استفاده می شوند و به هیچ وجه برای کندن و یا حفاری کاربرد ندارد.

گاها برای شخم زدن و بیل زدن نیز استفاده می شود.کج بیل خود دو نوع کلی دارد؛یک مدل باید روی خاک به سمت کاربر حرکت داده شودواین مدل دارای تیغه رو به پایین و عمود بر دسته است و برای کندن خاک، انباشت خاک و از بین بردن علف هرز به کار می رود.در نوع دوم کابر باید بیل را به عقب و جلو حرکت دهد.

بیل چاله کنی

این نوع بیل برای ایجاد چاله کم عرض ولی عمیق کاربرد دارد و به صورت عمودی می تواند یک چاله در خاک ایجاد کند.بیل چاله کنی از دو بیل تشکیل شده که به صورت موازی نسبت به هم قرار گرفته اند و به وسیله لولا به هم متصل شده اند.

بیلچه

بیلچه دارای دسته کوتاه و تیغه کوچک است ولی شکل تیغه می تواند متفاوت باشد و برای کارهای باغبانی خانگی و سبک، مانند کاشتن و جابه جایی گیاهان، درآوردن علف هرز و... کاربرد دارد.

بیل تخت

این بیل در بازار به راست بیل معروف است که در واقع همان بیل شخم زنی است.از این بیل برای شخم زنی و خاک های نرم استفاده می شود.هم چنین می توان به وسیله بیل شخم زنی جابه جایی خاک در مسیرها با دسترسی محدود و سخت را نیز انجام داد.

بیل حفاری

این نوع بیل صرفا کار حفاری انجام می دهد.شکل تیغه آن خمیده و گود است و لبه های آن برگشته هستند و نوک تیغه صاف و یا تیز می باشد.بیل هایی هستند که دارای تیغه های مربعی شکل هستند که برای حفاری خاک های سفت و سخت استفاده می شوند چرا که می توانند نیروی زیادی را به سطح وارد کنند.این نوع بیل ها می توانند برای کاشت درخت و نهال نیز استفاده شود.

بیل تخلیه قلمه

این بیل دارای تیغه بسیار باریک با خمیدگی کم می باشد و نوک آن گرد است.از بیل تخلیه قلمه برای کارهای ظریف گل کاری و پیوند درختان و گیاهان استفاده می شود.

بیل های زداینده

از این نوع بیل برای تخلیه برف و یخ روی سقف و جاده، سیمان کاری بام ها، تخته کوبی، از بین بردن علف هرز و مرتب کردن و تمیز کردن چمن ها کاربرد دارند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>