شرایط پرورش افرا
درختان افرا را در اطراف جاده ها، سطح چمنزارها و فضاهای باز پرورش می دهند تا از کمترین رقابت با سایر درختان برخوردار شوند و بدینطریق شیره گیاهی شیرین تری تولید نمایند. پرورش درختان افرا به صورت مجزا باعث تولید 0/5 گالن شربت (معادل 3/78 لیتر شربت یا 20 - 15 گالن شیره گیاهی)
از هر اصله طی هر فصل می شود در حالی که درختان افرای جنگلی فقط قادر به تولید یک "کوآرت" شربت افرا (معادل حدوداً یک لیتر شربت یا 10 گالن شیره گیاهی) می باشند. ضمن اینکه درختان افرای مجزا از قابلیت جمع آوری شیره گیاهی سهل تری بهره مندند.
ابزارهای لازم
1- وسایل تهیه شیرابه:
اغلب ابزارهای لازم برای سوراخ کردن تنه درختان افرا معمولاً در منازل وجود دارند و یا آنها را می توان با حداقل هزینه خریداری نمود. وسایلی زیر را می توان از فروشگاه های ابزار فروشی تهیه نمود:
2- وسایل تهیه شربت افرا:
وسایل فرآیند شیرابه گیاهی بهای بیشتری دارند اما با مراقبت کافی می توان از آنها برای چندین سال بهره گرفت. این وسایل شامل موارد زیر هستند:
درجه بندی شربت افرا
آن را بر اساس مقیاس های ایالات متحده آمریکا، ویرمونت و کانادا مبتنی بر معیارهایی چون دانسیته و شفافیت (translucency) درجه بندی می کنند. امروزه به واسطه مساعی مؤسسه بین المللی شربت افرا و تلاش های انجمن های تولید کننده به وضع قوانینی در زمینه دسته بندی آن در کشورهای کانادا و آمریکا مبادرت می ورزند.
آخرین کوشش ها جهت همگن سازی مقررات تولید و عرضه آن در سال 2014 میلادی بعمل آمد لذا آژانس نظارت بر مواد غذایی کانادا و سرویس بازاریابی کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا متفقاً معیارهای ذیل را برای درجه بندی آن مصوب ساختند: