اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

هسته انگور

تصفیه روغن
چربی ها و روغن های خام حاوی ترکیبات و مواد طبیعی هستند که بر روی مشخصات ظاهری، طعم، بو، و به خصوص پایداری و ماندگاری روغن تأثیر منفی دارند. لذا ضروری است روغن ها قبل از مصرف تحت فرایند پالایش و تصفیه قرار گیرند تا کلیه ناخالصی ها و ترکیبات مضر از آنها جدا شوند.

در طی مراحل تصفیه روغن مواد ناخالصی از جمله اسید های چرب آزاد، مواد رنگی، مواد پروتئینی، هیدراتهای کربن و مواد صمغی حذف می گردند. فرایند تصفیه روغن هسته انگور شامل مراحل صمغ گیری، خنثی سازی، بی رنگ کردن و بی بو کردن است.

مرحله صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام:

  1. مرحله اسید زنی به روغن خام
  2. مخلوط کن
  3. مرحله خنثی سازی
  4. جداکننده جهت جداسازی روغن و خلط صابونی (soapstock)
  5. میکسر (آب گرم بدون سختی حدود 90 درجه سانتی گراد)(mix Knife)
  6. مبدل حرارتی (جهت جبران افت حرارتی روغن)
  7. جداکننده شستشوی اولیه
  8. خشک کن تحت خلاء

مرحله رنگ بری:

  1. مخزن روغن خنثی شده
  2. تجهیزات سیستم تزریق جاذب رنگ بر(خاک تونسیل، کربن فعال)
  3. پمپ
  4. مخزن مخصوص رنگ بری روغن خنثی شده
  5. فیلتر پرس
  6. سیستم خلا

مرحله پر کردن و بسته بندی:

  1. دستگاه پر کن
  2. دستگاه در بند
  3. دستگاه بر چسب زنی و چاپگر
  4. دستگاه شیرینگ یا کارتن گذاری

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
از 279 هزارهکتار سطح بارور تاکستان های کشور 27/75 درصد آن آبیاری شده است. استان فارس با سهم ٦8/20 درصد سطح بارور تاکستانهای کشور از نظر سطح در جایگاه نخست تولید روغن هسته انگور قرار دارد. استانهای خراسان، قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، همدان به بارور کردن تاکستانها می پردازند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>