تصفیه روغن
چربی ها و روغن های خام حاوی ترکیبات و مواد طبیعی هستند که بر روی مشخصات ظاهری، طعم، بو، و به خصوص پایداری و ماندگاری روغن تأثیر منفی دارند. لذا ضروری است روغن ها قبل از مصرف تحت فرایند پالایش و تصفیه قرار گیرند تا کلیه ناخالصی ها و ترکیبات مضر از آنها جدا شوند.
در طی مراحل تصفیه روغن مواد ناخالصی از جمله اسید های چرب آزاد، مواد رنگی، مواد پروتئینی، هیدراتهای کربن و مواد صمغی حذف می گردند. فرایند تصفیه روغن هسته انگور شامل مراحل صمغ گیری، خنثی سازی، بی رنگ کردن و بی بو کردن است.
مرحله صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام:
مرحله رنگ بری:
مرحله پر کردن و بسته بندی:
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
از 279 هزارهکتار سطح بارور تاکستان های کشور 27/75 درصد آن آبیاری شده است. استان فارس با سهم ٦8/20 درصد سطح بارور تاکستانهای کشور از نظر سطح در جایگاه نخست تولید روغن هسته انگور قرار دارد. استانهای خراسان، قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، همدان به بارور کردن تاکستانها می پردازند.