روش تولید شربت ذرت
آسیاب کردن و شکستن دانه های ذرت شیرین باعث استحصال 4 جزء شامل نشاسته، جنین، فیبر و پروتئین می گردد که فرآیند هر جزء به تولید محصولات نهایی ویژه ای منجر می شود. HFCS را از طریق آرد کردن ذرت شیرین به دست می آورند. آردهای ذرت را ابتدا تبدیل به نشاسته نموده و سپس به شربت ذرت که کاملاً حاوی گلوکز است، مبدل می سازند. این فرآیندها شامل 5 مرحله بشرح زیر می باشند:
کیفیت عصاره شربت ذرت
میزان عصاره حاصله برای تولید شربت ذرت به مقدار رطوبت، تازگی، فصل برداشت و چگونگی نگهداری محصولات تازه (سبزی یا میوه) بستگی دارد. عصاره های استخراجی از ذرت شیرین باید به رنگ شیری متمایل به سفید و لطیف باشند. عصاره های تازه ذرت شیرین مزه ای مشابه خامه تازه دارند درحالی که هیچگونه فرآورده لبنی و یا مواد طعم دهنده ای به آنها افزوده نشده است.
افزودنیها
معمولاً هیچگونه ماده افزودنی به عصاره یا شربت ذرت شیرین اضافه نمی گردد اما گاهاً بعضی عرضه کنندگان برای بهبود طعم و جلب رضایت سایر ذائقه ها اقدام به افزودن برخی گیاهان دارویی نظیر ریحان، فلفل هندی، بذور کرفس، پودر فلفل قرمز و رُزماری به عصاره ذرت شیرین می نمایند.