اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

چکش

چکش با اینکه ابزاری ساده و ابتدایی است ولی می تواند باعث آسیب دست و انگشتان شود. هر ساله افراد زیادی در حین کار با چکش دچار آسیب می گردند. با رعایت چند توصیه ساده حین کار با چکش می توانید هم پروژه تان و هم خودتان را ایمن نگاه دارید.

برای کارهای مختلف چکش های متفاوتی ساخته شده است. بهتر است برای انجام هر کار چکش مناسب آن را انتخاب نمایید. چکش دوشاخ و مهندسی برای کار با چوب و نجاری ایده آل است، چکش سر کروی برای کار با فلز و ابزار کاری روی آن ساخته شده است. پتک ها و چکش های سنگین برای کارهای ساختمانی و عملیات تخریب استفاده می شوند و …

پیش از استفاده چکش را بررسی نمایید

به نقطه اتصال سر و دسته چکش توجه نمایید. همچنین دسته چکش را خوب چک کنید و اطمینان حاصل نمایید هیچ گونه ترک یا شکستگی بر روی دسته وجود نداشته باشد. اگر بر روی دسته نقص یا ترکی وجود داشت از چکش استفاده نکنید. استفاده از چنین ابزاری علاوه بر اینکه حین استفاده انرژی بیشتری از شما خواهد گرفت، بلکه هر لحظه ممکن است حادثه بدی را رقم بزند.چکش را از قسمتی که به عنوان دستگیره در نظر گرفته شده در دست بگیرید. این کار کنترل بیشتری روی ابزار فراهم میآورد و مانع پرت شدن چکش از دست خواهد شد.

چکش را از قسمت پایینی دسته در دست بگیرید. بیشتر افراد مبتدی در حین کار میانه چکش را در دست می گیرند. اگر چه انرژی بیشتری برای نگاه داشتن انتهای چکش صرف خواهد شد ولی بعد از مدتی به آن عادت خواهید کرد و درخواهید یافت این روش راحت تر و ایمن تر نیز هست. با کمی تمرین، نگاه داشتن چکش از قسمت انتهایی آن منافع بیشتری برای شما خواهد داشت و می توانید نهایت نیروی اهرمی آن را بکار بگیرید.

با چکش فقط به طور مستقیم ضربه بزنید. از ضربه زدن با گوشه های چکش خود داری کنید. تنها با سر چکش و به صورت مستقیم ضربه بزنید و از دسته چکش و یا سایر سطوح آن برای ضربه زدن استفاده نکنید.از کل بازو و آرنج خود کمک بگیرید. همانطور که در دست گرفتن چکش و سفت نگاه داشتن آن اهمیت دارد، استفاده از تمامی توان بازو و آرنج نیز اهمیت دارد. طوری ضربه بزنید که فقط دست و مچ شما درگیر نباشد. مهم تر از همه، مچ دست را صاف نگاه دارید و اجازه دهید وزن چکش ضربه را وارد نماید و به بازو فشار وارد نشود.

قطعه کار را روی سطح سخت قرار دهید. چکش کاری را روی فرش یا سایر سطوح نرم انجام ندهید. این کار انرژی بیشتری از شما خواهد گرفت.در حالت طبیعی کار کنید. مبتدی ها و افراد کم تجربه برای سهولت بیشتر حین ضربه زدن می توانند کمی کمر را بچرخانند. اگر چرخاندن قطعه کار برایتان مقدور نیست، تا جایی که می توانید حالت طبیعی بدن خود را حفظ نمایید و طبیعی ضربه وارد نمایید.

قبل از شروع چکش کاری، فضای کار را تا حد ممکن خلوت کنید تا هیچ شیئ حین کار مزاحمت ایجاد نکند. اطمینان حاصل نمایید کسی پشت شما و یا در فاصله خیلی نزدیک به شما قرار نداشته باشد. باید آنقدر فضا در اختیار داشته باشید که بدون آنکه مجبور شوید دست خود را جمع کنید و یا چکش به شخص یا شیئ دیگر برخورد نماید؛ بتوانید با چکش ضربه لازم را وارد نمایید.در آخر، مهارت چکش کاری با تمرین و آزمون و خطا به دست می آید. با مرور زمان مهارت بیشتری در کار با چکش به دست خواهید آورد و بهترین حالت بدنی و شیوه کار با چکش را در انجام پروژه ها به کار خواهید گرفت.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>