اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

پیچ ام دی اف

ام دی اف(MDF) اصطلاحی است که در ساخت وسایل و لوازم چوبی، تقریبا چند سالی است که بر سر زبان ها افتاده. ام دی اف ها در واقع همان فیبرهای چوبی هستند که از ضایعات و خرده های چوب تشکیل یافته اند و با ترکیب چسب رزین و طی فشار و حرارت در کنار هم قرار گرفته و محکم شده اند.ام دی اف در تزئینات و نمای داخلی ساختمان ها و همچنین در ساخت لوازم چوبی کاربرد دارد. کابیتهای آشپزخانه، مبلمان و لوازم اداری، قفسه ها، دیوارپوش و کف پوش های ساختمان های امروزی، همگی از ام دی اف ها تأثیر پذیرفته اند.

از مهم ترین ملزومات که در کارهای اجرایی با ام دی اف ها ضرورت دارد پیچ ام دی اف است. به منظور اتصال تخته های ام دی اف به هم و نصب آنها در جایگاه موردنظر، نیاز به پیچ های مخصوص ام دی اف است.ام دی اف ها وزن کمتری در مقایسه با چوب های معمولی دارند و برای نصب و محکم شدن نیز نیاز به ابزارهای خاصی ندارند و با پیچ های ام دی اف می توانند به خوبی نگه داشته شوند.پیچ های ام دی اف چهارسو بوده و دارای ساق های بلند و کشیده ای هستند و پیچ خوردگی های نسبتا عمیقی(رزوه) بر رویشان وجود دارد.

پیچ های ام دی اف سختی پیچ های معمولی را ندارند و متناسب با تراکم ام دی اف ها ساخته می شوند. چوبهای ام دی اف انعطاف پذیر و سبک هستند و از همین رو تاب سختی پیچ های معمولی را نداشته و آسیب می بینند.هنگامی که پیچ وارد چوب ام دی اف می شود، شیارهای موجود روی پیچ برای جای گیری درون ام دی اف، فیبرهای فشرده و درهم تنیده را می شکافد.

بنابراین مهم است طول و ضخامت پیچ ام دی اف را با اندازه، ضخامت و مقاومت ام دی اف در نظر بگیرید. اگر پیچ ام دی اف قطر بزرگ تری داشته باشد می تواند به فیبرهای اطراف خود فشار بیاورد و آنها را بیش از اندازه از هم جدا کند. این شکاف ضمن آسیب زدن به ام دی اف، توان پیچ ها را نیز در نگه داری ام دی اف کم می کند.

برای کاهش و از بین بردن شکاف و آسیب به ام دی اف، پیشنهاد می شود در ابتدای کار با دریل قسمت موردنظر بر روی ام دی اف را سوراخ کنید. برای این کار از مته ای استفاده کنید که تیز باشد و گرمای کمتری ایجاد کند.دقت کنید قطر مته کمتر از قطر پیچ ام دی اف باشد.(تقریبا بین 85 تا 90 درصد قطر بخش داخلی رزوه پیچ ام دی اف) و یک حفره با عمق کمتر از طول پیچ ایجاد کنید. سپس پیچ را به وسیله پیچ گوشتی برقی در حفره ایجاد شده قرار داده و محکم کنید.

مزیتی که پیچ های ام دی اف نسبت به میخ دارند این است که می توان آن ها را با پیچ گوشتی باز کرده و از شکاف بیرون آورد. این مزیت برای فروشگاههایی که قفسه های ام دی اف دارند بیشتر کارایی دارد و به راحتی می توانند قفسه ها را کم و زیاد کرده و تغییر دهند.

پیچ های ام دی اف معمولا در اندازه های 1.5، 2.5، 3، 4 و 5 سانتی متری تولید می شوند و برای خرید در بسته های 500 تایی عرضه می شوند.پیچ های ام دی اف با کیفیت از آلیاژ کربن استیل ساخته می شوند که ترکیبی از کربن، آهن و دیگر فلزات مقاوم است. این آلیاژ مقاومت پیچ ها را برای به کار گیری در ام دی اف ها بالا برده و از زنگ زدگی پیچ جلوگیری می کند.

رزوه های پیچ های ام دی اف مناسب با طول بیشتر طراحی و ماشین کاری می شوند تا ضمن پیشروی آسان، مقاومت بیشتری داشته باشند.پیچ های ام دی اف را با پیچ گوشتی های برقی و یا شارژی وارد ام دی اف کرده و محکم می کنند. پیشنهاد ما برای کسانی که کابیت و قفسه ام دی اف ساخته و نصب می کنند، استفاده از دریل های شارژی است. این دریل ها هم برای سوراخ کردن و هم برای جای گذاری پیچ های ام دی اف کاربرد دارند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>