اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کود

فاضلابهای کشاورزی
در این فاضلابها، سموم کشاورزی مانند هیدروکربنهای هالوژنه، DDT، آلودین، ترکیبات فسفردار نظیر پاراتیون وجود دارد. مخصوصا ترکیبات هالوژنه بسیار خطرناک هستند و هنگامی که توام با آب کشاورزی در لایه های زمین نفوذ نمایند یا به بیرون از محیط کشاورزی هدایت شوند، باعث ایجاد فاضلابهای کشاورزی فوق العاده خطرناک می شوند.

انواع آلاینده های موجود در فاضلابهای کارخانجات

  • آلاینده بیولوژیکی:

از دفع پساب های خطوط فرایند و شستشو کارخانجات ناشی می شود.

  • آلاینده های شیمیایی:

بیشتر آلاینده های شیمیایی از دفع پسابهای صنعتی شامل مصرف شوینده هاست خطوط همراه با روغن و یا مواد سوختی که روز به روز مصرف آنها بیشتر می شود. این آلاینده ها بعلت وجود عامل حلقوی در ساختمان مولکول شوینده، (ABS)، غیر قابل تجزیه بیولوژیکی در تصفیه خانه ها هستند.

امروزه در کشور ژاپن و آمریکا، شوینده حلقوی را تبدیل به خطی نموده اند که قابل تجزیه بیولوژیکی در تصفیه خانه ها است. ولی در اکثر کشورها بعلت ارزان بودن (LABS) هنوز هم از این ماده در صنعت شوینده ها استفاده می شود.

  • سایر آلوده کننده ها:

مواد جامد و رسوبات مواد رادیواکتیو، مواد نفتی و آلوده کننده های حرارتی مثل سوخت های فسیلی.

آلودگی آب در جهان
حدود 69% آب مصرفی جهان، صرف کشاورزی و عموما آبیاری می شود 23% به مصرف صنایع می رسد و مصارف خانگی تنها حدود 8% را شامل می شود. در کشورهای توسعه یافته، کشاورزی و صنایع، بیشترین مصرف آب را داشته، بالاترین نقش را در آلودگی آبها دارد.

تصفیه آب و فاضلابها
آب و فاضلابها برای استفاده و برای برگشت به محیط یا استفاده مجدد نیاز به تصفیه دارند. روشهای مختلفی برای تصفیه آبها و فاضلابها وجود دارد که بسته به مصارف آب و نوع آلودگی از این روشها استفاده می شود. عمده ترین روشهای تصفیه آب عبارتند از:

  1. تصفیه مکانیکی آب
  2. تصفیه شیمیایی آب
  3. تصفیه آب به روش اسمز معکوس
  4. تصفیه بیوشیمیایی آب
  5. فیلتراسیون آب

در پساب برخی از کارخانه ها مانند صنایع نساجی، الکل سازی، چوب و کاغذ و پساب و ضایعات صنایع غذایی مانند پنیر سازی و تولید آب میوه، مقدار زیادی زیست توده وجود دارد که می توان از آنها برای تولید انرژی و غذای دام استفاده کرد حدود 20 درصد از وزن میوه را تفاله تشکیل می دهد.

یک کارخانه آب میوه و الکل سازی با ظرفیت 190 متر مکعب در روز، به طور متوسط 100 تن تفاله تولید نمایند و با احتساب 300 روز، تفاله تولیدی به 30000 تن در سال می رسد.

چنانچه از این تفاله ها برای تولید کود استفاده شود (با تبدیل 10 درصد وزن)، از همین یک کارخانه سالانه 300 تن کود آلی به دست می آید که صرفه اقتصادی چشمگیری را به همراه دارد. انواع کودها 4 نوع می باشند:

  1. کود شیمیایی
  2. کود سبز
  3. کود آْلی
  4. کود حیوانی

کنترل کیفی تولید کود آلی
برای اینکه ببینیم کود آماده است یا نه باید آنالیز سمیت انجام گیرد هر چه کود رسیده تر و بالغ تر باشد فیتوتوکسین ها کمتر و در نتیجه تعداد بیشتری بذر جوانه می زند در واقع کیفیت کود بیشتر است. آزمونهایی که در این زمینه انجام می شود عبارتند از:

  1. جوانه زدن گیاه در عصاره های مخلوط
  2. جوانه زدن گیاه در مخلوط کود و خاک
  3. رشد گیاه در مخلوط کود و خاک
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>