اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


کمپرسور اسکرو و پیستونی


1-کاربرد کمپرسور اسکرو

به دلیل کیفیت بالایی که کمپرسورهای اسکرو در تولید هوای متراکم دارند به مراتب بیشتر از کمپرسورهای دیگر در صنعت استفاده می شوند؛ لازم به ذکر است که کمپرسورهای اسکرو در بخش های مختلف صنعت استفاده می شود و کمتر مصارف غیر صنعتی دارد. کمپرسورها به دو دسته یک پیچه و دو پیچه تقسیم بندی می شوند؛ کمپرسورهای دو پیچه از توان و قدرت بالاتری در تولید هوای متراکم برخوردار هستند به همین دلیل هم در بخش های مختلف صنعت که به فشار هوای بالا نیاز دارند بیشتر استفاده می شود و این یک تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی است.

کمپرسورهای اسکرو را به دو نوع خشک و روغنی هم دسته بندی می کنند که هر کدام از آن ها در بخش های متفاوتی از صنعت استفاده می شوند. در صنایع غذایی و بداشتی بیشتر از کمپرسور خشک استفاده می کنند؛ زیرا کمپرسورهای روغنی ممکن است در هنگام تولید باد، در خروجی خود روغن را هم به همراه داشته باشند. هرچند که استفاده از کمپرسورهای خشک هیچ گونه محدودیتی در صنایع مختلف ندارد، اما لازم به ذکر است که به غیر از صنایع غذایی و بهداشتی، استفاده از کمپرسورهای روغنی رایج تر از نوع خشک آن رایج تر است.

دلیل محبوبیت کمپرسورهای روغنی در برابر خشک هم اصطلاک پایین قطعات داخلی آن نسبت به خشک است؛ کاهش اصطلاک و جریان داشتن همیشگی روغن درون کمپرسور منجر به طولانی تر شدن عمر دستگاه می شود. گفتنی است که روغن می تواند از بالا رفتن دما و حرارت در کمپرسور جلوگیری کند که آسیب دیدگی دستگاه در برابر گرما را کاهش می دهد.برای درک بهتر تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی باید موارد استفاده کمپرسور اسکرو را بدانیم.

  • در صنایع تولیدی مانند: خودرو سازی، تولید ابزارآلات صنعتی، لوازم خانگی و …
  • در بخش صنایع فرآوری مانند: شیمی، پتروشیمی، معدن، غذایی و..
  • در صنعت حمل و نقل به ویژه صنایع دریایی و ریلی کاربرد دارد.
  • بخش های مختلف تأسیسات مانند صنایع گاز
  • بخش های نظامی مانند صنایع دفاعی

2. کاربرد کمپرسور پیستونی

یک تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی این است که نوع پیستونی به مراتب از اسکرو قدیمی تر و در بخش های کوچک صنعت به مراتب کاربرد بیشتری دارد. کمپرسور پیستونی را بیشتر برای کارهای کوچک اما با فشار بالا استفاده می کنند. از جمله کاربردهای این کمپرسور در واحدهای کوچک صنعتی مانند بسته بندی، تولید بطری های آب و نوشابه و … که فشار آن ها تا 30 الی 40 بار است استفاده می شود. نحوه استفاده از این کمپرسورها به صورت دوره ای است زیرا به سیستم خنک کننده مجهز نیستند و نمی توانند به طور مداوم کار کنند و این یک تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی است.

در بخش هایی که به دبی کم اما فشار زیاد مورد نیاز است کاربرد کمپرسور پیستونی به خوبی خود را نشان می دهد. همچنین در صنایع تبرید و تهویه در ظرفیت های 18000 به بالا می توانید به عنوان یک کمپرسور مناسب از نوع پیستونی آن استفاده کنید. تجربه و سابقه عمل کرد عالی کمپرسورهای پیستونی در مناطق گرمسیر باعث شده در جنوب کشور برای کولرهای گازی خود از این کمپرسورها استفاده کنند؛ این یک تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی است که در مناطق گرمسیر به وضوح می توان آن را دید.کمپرسور پیستونی بیشتر در مشاغل زیر به کار می روند.

  • در انواع کارگاه هایی مانند چوب و …
  • گاراژها و تعمیرگاه های خودرو
  • کسب و کارهای کوچک
  • کارهای ساختمانی و انواع ساخت و ساز
  • کارهای مربوط به نقاشی و زنگ آمیزی
  • مزایای کمپرسور اسکرو نسبت به کمپرسور پیستونی

برای مقایسه کمپرسور اسکرو و پیستونی با یک دیگر بهتر است که مزایای هر کدام از این کمپرسورها را نسبت به یک دیگر بدانیم. به همین دلیل در این بخش تصمیی داریم تا مزیت کمپرسورهای اسکرو نسبت به پیستونی را برای شما بیان کنیم.

اولین مزیت کمپرسور اسکرو نسبت به نوع پیستونی آن، در مصرف انرژی است. کمپرسورهای پیستونی 25 الی 30 درصد کمتر از نوع اسکرو بازدهی دارند.کمپرسورهای پیستونی به علت رفت و برگشتی که در مکانیزم خود دارند از لرزش و صدای بیشتری نسبت به کمپرسور اسکرو برخوردار هستند.

ساختار پیچی در کمپرسور اسکرو منجر به کوچک تر شدن محصول نهایی نسبت به کمپرسور پیستونی است.در کمپرسورهای اسکرو به علت ساختار و وجود داشتن روغن در آن اصطلاک به مراتب پایین تر و عمر قطعات به مراتب بیشتر از کمپرسور پیستونی است.کمپرسورهای اسکرو به علت داشتن سیستم load / unload از مخزن کوچک تری نسبت به مدل پیستونی برخوردار هستند؛ به همین دلیل هزینه تولید مخزن در کمپرسور پیستونی بالاتر است.

برای افرادی که تصمیم دارند در بخش های صنعتی که با حجم بالای 2000 لیتر سروکار دارند کار کنند؛ کمپرسور اسکرو یک گزینه بسیار مناسب است، زیرا هزینه نگهداری آن نسبت به پیستنونی پایین تر است.
کمپرسورهای اسکرو قابلیت شبکه شدن را دارند که این قابلیت می تواند منجر به کاهش مصرف انرژی منجر شود.سیستم کنترلی در کمپرسورهای اسکرو به مراتب ساده تر و مطمئن تر از کمپرسور پیستونی است. به همین دلیل تمام عمل کرد کمپرسور تحت کنترل کاربر است.

کمپرسورهای پیستونی به علت نداشتن فن و سیستم خنک کننده به صورت دوره ای مورد استفاده قرار می گیرند که این مشکل در کمپرسورهای اسکرو وجود ندارد و کمپرسور توانایی کار به صورت مداوم را دارد.
از دیگر مزایای داشتن سیستم خنک کننده در کمپرسورهای اسکرو، وجود هوای خنک در خروجی کمپرسور است. به این شکل کار رطوبت گیری به خوبی انجام می شود.خروجی هوا در کمپرسورهای اسکرو به میزان بالایی دارای کیفیت است. برای باقی ماندن کیفیت بالای هوای خروجی فقط کافی است که فیلترهای موجود را به موقع تعویض کنید.

کمپرسورهای اسکرو به علت مکانیزمی که دارند دچار رسوب گیری و در نتیجه مشکلات ناشی از آن نمی شوند؛ به همین دلیل کیفیت عمل کرد آن همیشه ثابت است.عمل کرد مناسب سیلندرها در کمپرسورهای اسکرو، یک تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی است که منجر به عمر طولانی سیلندر و کاهش میزان روغن در خروجی است.

مزایای کمپرسور پیستونی نسبت به کمپرسور اسکرو

بدون شک در مقایسه کمپرسور اسکرو و پیستونی مزایای کمپرسور پیستونی هم ارزش هایی دارد که توانسته در بین کاربران در بخش های کوچک صنعت و به خصوص سیستم های سرمایشی جایی برای خود دست و پا کنند. به همین دلیل بهتر است که تفاوت کمپرسور اسکرو و پیستونی را بیشتر بدانیم و از مزیت های کمپرسور پیستونی نسبت به اسکرو با خبر شویم تا انتخاب بهتری برای کار خود داشته باشیم.

اولین و شاید یکی از مزیت های مهم در کمپرسورهای پیستونی قیمت مناسب و پایین تر آن ها نسبت به کمپرسور اسکرو است.در صورتی که کار شما با کمپرسورهایی که حجم آن ها از 2000 لیتر کمتر است راه خواهد افتاد، کمپرسور پیستونی را انتخاب کنید؛ زیرا هزینه های نگهداری آن به مراتب کمتر از کمپرسور اسکرو است.

یکی از مزیت های بزرگ در کمپرسورهای پیستونی قابلیت تراکم کنندگی چند گاز به صورت هم زمان است که در کمپرسورهای دیگر وجود ندارد.در صورتی که کمپرسور شما چند پیستون داشته باشد می توانید از هر سیلندر برای متراکم کردن یک گاز استفاده کنید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>