واریته های مارچوبه
تاکنون واریته های نسبتا کمی برای کشت در دسترس قرار گرفته اند. امروزه نژادهای مختلفی از " Mary Washington " به طور وسیع کاشت می گردند درحالی که واریته های هیبرید نظیر: " U.C.157F1 " و " U.c.157.F2 " نیز به خوبی با شرایط محیطی گوناگون از جمله "اوکلاهما" سازگاری یافته اند. واریته های هیبرید "تماما نر" که توسط دانشگاه Rutgers آزمایش گردیده اند، برای شرایط "اوکلاهما" و "بیکسبی" مطلوب بوده اند.
این واریته ها شامل ارقامی چون: " Gersey Gem "، " Greenwich "، " Jersey Giant " و " Jersey Queen " می باشند. واریته های مزبور از 50 - 20 درصد افزایش عملکرد برخوردارند. آنها برای شرایط اقلیمی گرمتر ( 27 درجه سانتیگراد) سازگارترند. آنها نوساقه های نرم تر و کوتاهتری ( 15 سانتیمتر) تولید می کنند. برداشت واریته های هیبرید در 3 هفته پایانی ماه مه انجام می پذیرد.
برداشت نوساقه های بیش از 20 سانتیمتری این واریته ها مقبول نخواهد بود. ارقام وحشی مارچوبه با نام علمی " Asparagus prostrates " و طول 70 - 30 سانتیمتر به حالت خوابیده رشد می کنند. اینگونه ارقام را در آفریقای جنوبی با نام " Katbos " می شناسند.
معروفترین ارقام تجاری حاصل از کاشت گیاه مارچوبه عبارتند از:
جدول ترکیبات غذایی موجود در 100 گرم مارچوبه