دستگاه بیلی نوعی تکنولوژی نوین است که بازیافت منسوجات را ساده می کند. این دستگاه سازگار با محیط زیست بوده و مقرون به صرفه می باشد؛ و به نوعی بهترین راه حل برای بسیاری از برند ها است.
زباله صنعتی یکی از بزرگ ترین بحران های جامعه امروزی است. طبق گزارش آژانس حفاظت از محیط زیست، سالانه بیش از 15 میلیون تن زباله در نساجی جمع آوری می شود.
از 15 میلیون تن، تنها 2.62 میلیون تن بازیافت شده و 10.46 میلیون تن در محل های دفن زباله پرتاب می شوند. خوشبختانه، بسیاری از برند های پوشاک به راه حل های مفیدی دست یافته اند و گام هایی برای اطمینان از بازیافت البسه و منسوجات استفاده نشده، برداشته اند. با این حال، این که چگونه پارچه بازیافت می شود، نامعلوم است. شرکت، Novetex Textiles Unlimited، بر تغییر این فقدان شفافیت، با کار با برند های متفاوت برای بازیافت مواد استفاده نشده و فرسوده شده در جدیدترین اختراع خود تأکید دارد: سیستم بیلی.
سیستم بیلی چیست؟
سیستم بیلی، یک سیستم انحصاری جدید است که از هیچ آبی استفاده نمی کند و تقریبا به طور کامل اتوماتیک است، که به شرکت ها کمک می کند تا موجودی اضافی، مواد خام استفاده نشده، و یا زباله های پارچه را احیا کنند. به علاوه، این تکنولوژی هیچ پسماند شیمیایی تولید نمی کند.
سیستم بیلی چگونه کار می کند؟
ماشین های مورد استفاده در این فرآیند می توانند به تولید 3 تن الیاف بازیافتی در هر روز منجر شوند. این مراحل عبارتند از:
چرا سیستم بیلی بهتر است؟
رایج ترین روش بازیافت پارچه، تبدیل آن به الیاف است. آن را تجزیه کنید و متوجه می شوید که سیستم بیلی چقدر بهتر است:
تبدیل الیاف
در طول تبدیل الیاف، منسوجات از دستگاه خرد کن بزرگ صنعتی تغذیه می شوند (که بدون شک از مقدار زیادی انرژی استفاده می کند) تا ترکیبی از الیاف قدیمی و جدید ایجاد کنند. با این حال، نتیجه نهایی حتی تضمین نمی کند که در تولید پوشاک جدید مورد استفاده قرار گیرد. در حقیقت، بیشتر این پارچه بازیافت شده برای ساخت فرش یا محصولات کاغذی به کار می رود، چرا که به اندازه کافی بادوام نیست تا تبدیل به لباس شود.
نشان های تجاری که باید از این سیستم استفاده کنند
برند های مختلف باید از سیستم بیلی در عملیات تولید خود استفاده کنند، اما تعداد محدودی هستند که به راحتی می توانند تکنولوژی را در زنجیره تامین خود پیاده کنند.
J.Crew
Crew در وب سایت خود می گوید که وقتی نوبت عملیات روزانه آن ها می رسد، آن ها قصد دارند تا آنجا که ممکن است تأثیر کمی بر محیط زیست داشته باشند. این برند به تازگی در یک برنامه بازیافت جین شرکت کرده بود؛ که در آن به همکاری با Habitat Humanity از جین به عنوان عایق مسکن استفاده کردند. با این حال، ما احساس می کنیم که شرکت و پایگاه مشتری آن می تواند یک قدم جلوتر برود و از سیستم بیلی جهت تولید تمام لباس های جین خود از مواد بازیافتی، کمک گیرد.
Reformation
Reformation برای تأثیر محیطی پوشاک گام های بلندی برداشته است، از جمله اطلاعات مربوط به استفاده از آب و انتشار دی اکسیدکربن در توصیف محصولات آن ها گزارش شده است. در سال های 2019 - 2023 در گزارش چارچوب توسعه پایدار، این شرکت امید های خود برای کار مستقیم با کارخانجات نساجی و تامین کنندگان در زمینه مدیریت مواد شیمیایی و کیفیت فاضلاب را مورد تأکید قرار داده است. چه شریک بهتری از سیستم بیلی در این تلاش ها وجود دارد؟
ZARA
زارا اخیرا به دنبال تعهد برای ساختن تمام پوشاک خود از مواد پایدار مثل پنبه، کتان، و پلی استر، تا سال 2025 است. به نظر می رسد که این نام تجاری پیش تر از این ها شروع به کار کرده، به طوری که تقریبا 120 مورد در فهرست آنلاین آن ها از پلی استر، پلی آمید، و پنبه ساخته شده است. این یک شروع خوب بوده، اما تصور کنید که اگر تمام لباس های آن ها از مواد بازیافتی تولید می شد، آن برند چه قدر مطلوب بود. این هدفی است که می تواند با کمک سیستم بیلی به راحتی برآورده شود.
نتیجه گیری
این تکنولوژی دقیقا دسترس ما قرار دارد و ما در آستانه یک انقلاب در نوآوری نساجی هستیم. خوب، منتظر چه هستیم؟ مهم تر از آن، چرا هر خرده فروش بزرگ مد به این فرصت باور نکردنی برای کاهش تأثیر زیست محیطی خود نمی پردازند؟ در یک حرکت پیشرو، بزرگ ترین نام های صنعت نساجی می توانند امتیاز پایداری آن ها را افزایش دهد. تنها چیزی که نیاز است، یک ذهن باز و تمایل به حفظ محیط است. به همین سادگی.