اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

الیاف ویسکوز

ویسکوز به عنوان الیاف مصنوعی و ساخت دست بشر که از طریق خمیر چوب تولید می شود، به طور فزاینده ای در صنعت مد مورد استفاده قرار می گیرد، اما هزینه های زیست محیطی و اجتماعی این الیاف بالاست که به این موضوع در گزارش سال 2017 بنیاد بازارهای در حال تغییر تحت عنوان مد کثیف: چگونه آلودگی در زنجیره تأمین منسوجات جهانی سبب سمی شدن ویسکوز می شود، اشاره شده است.

تقریبا همه ویسکوز جهان فقط در مکان های معدودی از چین، هند و اندونزی تولید می شود. محققین در گزارش سال 2017 به این نتیجه رسیده اند که در همه این مکان ها، تولید کنندگان آب تصفیه نشده را دفع می کنند که این مسئله سبب آلودگی دریاچه ها و منابع آب محلی می شود. آلودگی بر روی کیفیت زندگی هزاران مردم محلی، تأثیر منفی ایجاد می کند.

مواد شیمیایی استفاده شده در تولید ویسکوز مانند کربن دی سولفید یک حلال قدرتمند هستند که با توجه به ایجاد شرایط جنون برای سلامتی بسیار مضر خواهند بود. مقادیر زیادی از سدیم هیدروکسید یا سود سوزآور نیز در فرآوری مورد استفاده قرار می گیرند. این مواد شیمیایی در صورتیکه از طریق استنشاق، بلعیدن یا تماس با پوست جذب شوند، به شدت سمی عمل می کنند. پوسیدگی، سوختگی های پوست و آسیب دیدگی چشم از مهم ترین عوارض این مواد به شمار می آیند.

گزارش سال 2017 همچنین میزان استفاده برندهای مشهور از ویسکوز (درصد تولید محصولات از طریق ویسکوز، تعهدات پایداری با توجه به آن، آگاهی از مکان های تولید ویسکوز)، و رتبه اصلی ترین عرضه کنندگان ویسکوز در مورد تعهد Canopy جهت تهیه خمیر چوب پایدار را تحلیل می کند.
برای تولید ویسکوز تمیز، توصیه هایی وجود دارد که عبارتند از:

  • نیاز داشتن برندها به شفافیت تأمین و سیاست عدم آلودگی؛
  • سرمایه گذاری تولید کنندگان ویسکوز در فناوری حلقه بسته؛
  • معرفی معیارهای زیست محیطی از سوی دولت ها در زنجیره تأمین به دلیل مقررات نظارتی.

محققان در نسخه به روز شده گزارش سال 2017 هشدار می دهند که دو کارخانه عرضه کننده برندهای عمده های استریت به ورود آلودگی سمی به محیط های محلی ادامه می دهند. این دو کارخانه در کشورهای هند و اندونزی مستقر هستند و به گروه ادیتیا بیرلا که یک شرکت خوشه ای چند میلیون دلاری واقع در بمبئی است، تعلق دارند.

این شرکت در حدود 20 درصد از ویسکوز جهان را تولید می کند.محققین مجدا هر دو کارخانه را مورد بررسی قرار دادند تا بهبود روش ها از زمان انجام اولین تحقیق در سال 2017 را مشاهده کنند. نتایج آنها در نسخه به روز شده فوریه سال 2018 تحت عنوان بررسی مجدد مد کثیف: توجه بر روی بزرگ ترین آلوده کننده ویسکوز منتشر شد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>