برخی از عملیات تولید میوه نظیر احداث باغ، هرس و تربیت، حفاظت در برابر یخ بندان در هر دو نوع کشاورزی متداول و ارگانیک مشترک هستند و بنابراین می توان از کتب مربوط به باغبانی تجاری نیز به انها دست یافت. با توجه به اینکه مهم ترین اصل در پرورش ارگانیک عدم استفاده از نهاده های مرتبط با کشاورزی مدرن مخصوصا آفت کش ها و کودهای شیمیایی سهل الوصول است. کاشت انگور ارگانیک تا نهایت حد ممکن به اصول اکولوژی نظیر شناخت توان منطقه از نظر استعداد پرورش درخت موردنظر، مدیریت بقایای گیاهی، کودهای سبز و یا دامی، کمپوست، خاک ورزی و حفاظت از خاک، به جریان انداختن چرخه های طبیعی موا غذایی (خاصیت خود تنظیمی خاک) و کنترل بیولوژیکی خاک با حداقل آشفتگی در نظم و تعادل چرخه های طبیعی متکی می باشد.
مکان یابی مناطق مستعد تولیدات ارگانیک شرط اصلی موفقیت است و به عنوان یک اقدام زیر ساختی اهمیت اساسی دارد. به عبارت بهتر، پویایی و اقتصاد تا نهایت ممکن به تناسب مکان باغ با نیازمندی های یک گونه با رقم خاص بستگی دارد. اکثر ارقام تجاری و بازار پسند در گونه ویتیفرا به آفات و بیماری های متعددی مثل سفیدک سطحی و سفیدک دروغی، پوسیدگی سیاه و شته فیلوکسرا (یک نوع شته خاکزی) حساسیت دارند، بنابراین کشت ارگانیک این ارقام باید متناسب با نیاز گرمایی خاص آن رقم در طول فصل رشد محدود به مناطق خشک (رطوبت نسبی پایین) با تهویه کافی و خاک سبک باشد تا شدت آلودگی ها کاهش یابد.
شیوه های مورد ارزیابی
قیمت فروش فرآوردهای انگور ارگانیک در بازار
بالا بودن درآمد ریالی در واحد سطح، میوه کاری به خصوص انگور ارگانیک را در ردیف محصولات پردرآمد مخصوصا در مورد کشاورزان با زمین محدود قرار داده است. در حقیقت به استثنای برخی موارد، اکثر تولیدات ارگانیک در واحدهای کوچک (کمتر از یک هکتار) صورت می گیرند. در برخی بازارهای اروپایی و آمریکایی، میوه ارگانیک در مقایسه با میوه های متداول از طرفداران بیشتری برخوردار است و همچنین ارزش اقتصادی این محصولات نسبت به آنها بالا است. متاسفانه فرهنگ مصرف محصولات ارگانیک در داخل کشور ایران کاملا شکل نگرفته است و هنوز بازار این محصولات به صورت کامل ایجاد نشده است و ادعای برخی فروشندگان در خصوص عرضه آن ها در برخی فروشگاه های بزرگ هر چند که اقدام مثبتی است ولی تنها صرف ادعا و برچسب ارگانیک روی محصول کافی نیست و زمانی این محصولات ارزش ارگانیک خواهند داشت که تحت نظر و دستورالعمل های یک سازمان معتبر تولید و گواهی مربوطه را کسب نموده باشند. به هر حال، گرایش مردم به سمت ارگانیک و کاهش هزینه های تولید انگیزه اساسی برای کاشت این محصول محسوب می شوند.