محل کشت سیب زمینی نیازمند:
کود فسفاته موردنیاز در هنگام کاشت غده ها با خاک مخلوط می کنند ولی نیمی از کود اوره را در زمان کاشت و نیمی دیگر را به صورت سرپاش استفاده می نمایند.
خاک دادن بوته ها
پای بوته های سیب زمینی را باید در موقع گاورو شدن مزرعه و در زمانی که بوته ها به اندازه کافی رشد یافته اند، یعنی چند روز پس از آبیاری ها خاکدهی نمود تا باعث افزایش محصول شود. آبیاری سیب زمینی را در خاک های سبک و شنی با فواصل زمانی زودتر ( 6-5 روزه) انجام می دهند ولی در خاک های رسی می توان آبیاری را با فواصل 12 - 10 روز اجرا کرد. خشکی خاک مزرعه در زمان غده بستن مصادف با گلدهی بوته ها موجب بدشکلی و ریزشدن غده های محصول خواهد شد. مبارزه با علف های هرز، آفات و بیماری های سیب زمینی باید با دقت پیگیری شوند.
برداشت سیب زمینی
برداشت سیب زمینی را در پایان دوره رشد بوته ها در زمانی انجام می دهند که اغلب برگ ها خشک شده باشند و پوست غده ها را نتوان با مالیدن انگشتان دست جدا نمود. بهتر است ساقه های گیاه سیب زمینی را یک هفته قبل از برداشت از سطح زمین قطع نمود تا غده ها در زمان برداشت دارای پوست کامل تری گردند. غده های برداشت شده سیب زمینی را باید در جای خنک و با ارتفاع مناسب انبار کرد.