اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

فرودگاه بین المللی بوشهر

معرفی فرودگاه بین المللی بوشهر:
فرودگاه بین المللی بوشهر (Bushehr Airport). فرودگاه بوشهر به عنوان یکی از قدیمی ترین فرودگاه های ایران نیز شناخته می شود.

همانطور که در ابتدا نیز به شما گفتیم فرودگاه بین المللی بوشهر یکی از قدیمی ترین فرودگاه های ایران است. این فرودگاه که در نواحی جنوبی کشورمان نیز قرار دارد، در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از قطب های هوایی کشورمان نیز محسوب می شده است.

فرودگاه بین المللی بوشهر را به عنوان یکی از قدیمی ترین و صد البته که از مهم ترین فرودگاه های فعال در صنعت هواپیمایی و فرودگاهی کشور در دوران پیش از انقلاب نیز می شناخته اند و این ها نشان دهنده ی نقش مهم و اساسی این فرودگاه به عنوان دروازه ی ورود و خروج به این ناحیه را نشان می دهد.

شاید برایتان جالب باشد تا بدانید که فرودگاه بین المللی بوشهر اولین فرودگاه بین المللی ایران بوده است که میزبانی شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز انگلستان و همچنین کی ال ام هلند را که هم اکنون نیز فعال هستند و از مهم ترین و بهترین های صنعت هواپیمایی جهان به حساب می آیند را بر عهده داشته است.

با گفتن این امر هر خواننده و یا شنونده ای به اهمیت این فرودگاه در روزگاران گذشته را نشان می دهد. فرودگاه بین المللی بوشهر در حدود 90 سال قبل یعنی در سال 1307 و دقیقا مطابق با دورانی که اولین پروازهای بین المللی با هواپیمای کوچک در اقصی نقاط جهان و علی الخصوص آسیا و خاورمیانه انجام می شدند، تأسیس شد.

مطابق با سال 1919 میلادی بود که اولین پروازی که از قاره ی اروپا عازم کشور پهناور هندوستان بود، در مسیر پروازی جدید و در فرودگاه های خاکی بغداد، بوشهر، بندر لنگه و کراچی برای انجام امر سوخت گیری و سرویس رسانی فنی به هواپیماها، نشست و برخواست داشت.

باید این نکته را در این مابین به شما بازگو نماییم که این پروازها از اولین پروازهایی بودند که از حریم هوایی آسمان ایران استفاده می کردند.

اما همواره این مورد وجود داشت که با این حال که از حریم هوایی دولت ایران استفاده می نمایند، از سوی دولت و حکومت وقت ایران هیچ گونه نظارت و کنترلی بر روی این قبیل پروازهایی که به آسمان ایران می شد، وجود نداشت.

این شرایط وجود داشت تا این که در سال 1304 شمسی بر اساس مصوبه ای که دولت آن زمان به دست آورده بود، اجازه ی احداث فرودگاه و پرواز را به یک شرکت خارجی که در آن زمان در ایران هم پرواز می کرد و هم شعبه داشت در چند شهر ایران از جمله بوشهر، بندر انزلی، کرمان و بندر عباس داده شد.

البته لازم به ذکر است که این طرح بعد از مدتی لغو شد. بعد از گذشت 2 سال از صدور حکم توقف پروازها از سوی دولت ایران، مجدداً اجازه ی پرواز مشروط به حمل و ارسال محمولات پستی و باری ایران به خارج از کشور به شرکت های خارجی که خواهان پرواز در حریم هوایی ایران بودند، داده شد. در سال 1308 شمسی با فرود یک فروند هواپیمای انگلیسی تبار، اولین پرواز خارجی رسمی و مشروع به خاک ایران شروع شد.

در شش ماهه ی بعد از شروع پروازهای رسمی خارجی ها به ایران، دومین هواپیمای کوچک مسافربری متعلق به شرکت هواپیمائی کی ال ام هلند در این فرودگاه به زمین نشست. این هواپیما پس از انجام عمل سوخت گیری به سمت جاکارتای اندونزی پرواز کرد.

البته باید این نکته را درمورد فرودگاه بین المللی بوشهر و موقعیت و شایط جغرافیایش به شما بگوییم که با رونق گرفتن بندر بوشهر فرودگاه کوچک و خاکی این شهر به تدریج شروع به توسعه یافتن نمود و تا جایی پیش رفت که امروزه این فرودگاه بین المللی به صورت یکی از بزرگ ترین فرودگاه های مشترک با کاربری نظامی و بازرگانی درآمده است.

این فرودگاه در طول 90 سال فعالیت خود همواره به عنوان فعال ترین و البته بهترین مسیر و میانبر هوائی غرب به جنوب شرقی قاره ی آسیا بوده است.

این فرودگاه به علت جایگاهی که نه تنها در ایران بلکه در قاره ی آسیا دارد، در راستای پذیرش پروازها و تامین سلامت و بی خطری آن ها و با بهره گیری از سیستم ها و امکانات پیشرفته ی ناوبری هوایی از توان و تجهیزات بسیار بالا و پیشرفته ای برخوردار است.

اما این فرودگاه در عین حال با مشکلاتی نیز دست و پنجه نرم می نماید. از مشکلات این فرودگاه می توان به این مورد اشاره نمود که کاهش دید افقی خلبان به دلیل پدیده ی ریزگردها در سال های اخیر که استان های جنوبی کشور را نیز درگیر کرده است، باعث لغو بیشتر پروازهای این فرودگاه شده است.

البته برای جلوگیری از لغو پرواز و ارتقای ایمنی نشست و برخواست هواپیما، پیشرفته ترین سامانه ی کمک ناوبری هواپیما به زودی در فرودگاه بوشهر راه اندازی خواهد شد.

اطلاعات فرودگاه بین المللی بوشهر:

  • نام فرودگاه بین المللی بوشهر: Bushehr Airport.
  • کد یاتا: BUZ.
  • کد ایکائو: OIBB.
  • نوع کاربری فرودگاه: مسافربری.
  • ارتفاع از سطح دریا: 21 متر.

راه های دسترسی به فرودگاه بین المللی بوشهر:
برای این که بخواهید به فرودگاه بوشهر بروید و یا بالعکس می توانید از بهترین و موجود ترین راه ممکن در سیستم حمل و نقل استفاده نمایید، تاکسی ها. تاکسی هایی که در اطراف فرودگاه بین المللی بوشهر وجود دارند هم متعلق به خود فرودگاه هستند و هم تاکسی های گذری هستند. همانطور که گفتیم اگر می خواهید بی دغدغه به مسیر خود برسید، از تاکسی استفاده نمایید.

امکانات فرودگاه بین المللی بوشهر:

  • چند رستوران در این فرودگاه هستند که غذاهای ارزان و فست فود می پزند و به مسافران خدمات غذایی ارائه می نمایند.
  • صندلی های این فرودگاه راحت است و مسافران بر روی آن می توانند کمی استراحت کنند.
  • انواع خدمات بانکی، دستگاه های خود پرداز و برخی دیگر از خدمات در این فرودگاه در دسترس است.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>