برای ساخت یک گلخانه مطلوب باید از همان آغاز احداث پوشش گلخانه ای مناسبی را برای آن تهیه کرد. عموما نایلون گلخانه ای را با ضخامت ها و عرض های مختلف می توان تهیه و تولید کرد که متداول ترین نوع آن 14 متر می باشد. در تولید انواع پلاستیک های گلخانه ای از مواد افزودنی جهت افزایش کیفیت نایلون ها و پوشش های گلخانه ای استفاده می شود. یکی از فاکتورهای تعیین نایلون گلخانه، میزان یو وی (UV) آن می باشد که این پارامتر با توجه به خواست مشتری قابل تغییر می باشد. UV تثبیت کننده از نایلون در برابر اشعه ی فرابنفش محافظت می کند و ترکیب شدن این تثبیت کننده با آنتی اکسیدان ها از فساد و خرابی نایلون جلوگیری می کند. در نتیجه باعث افزایش طول عمر و استحکام نایلون گلخانه می شود.
در مناطقی که شدت سرما زیاد است با اضافه کردن افزودنی IR (مادون قرمز) می توان از خروج این اشعه جلوگیری کرد این عمل مانع از کاهش دمای گلخانه می شود هم چنین این افزودنی باعث موارد زیر می گردد:
هم چنین با اضافه کردن افزودنی EVA به همراه افزودنی مادون قرمز می توان بر افزایش کیفیت فیلم اضافه کرد. این افزودنی مناسب برای مناطقی است که شدت وزش باد زیاد است و ممکن است فیلم نایلون خشک و شکننده شود از مزیت های این افزودنی می توان موراد زیر را نام برد:
از سایر افزودنی هایی نظیر افزودنی لیزکننده (صیقلی و روان کننده)، ضد الکتریسیته ساکن، آنتی اکسیدان، ضد اشتعال، ضد فرسایش، ضد چسبندگی و… با توجه به درخواست مشتریان جهت بهبود کیفیت نایلون نیز می توان استفاده کرد.
از انواع پوشش های گلخانه ای می توان به پوشش های شیشه ای و پلاستیکی که خود شامل موارد زیر هستند اشاره نمود:
مزیت نایلون گلخانه ای
امروزه به دو دلیل از نایلون گلخانه ای (پلی اتیلن) استفاده می شود: این پلاستیک را می توان روی اسکلت های دائمی گلخانه به کار برد که باعث صرفه جویی قابل ملاحظه ای در مقایسه با هزینه های گلخانه های شیشه ای است. حتی امکان قرار دادن این نایلون ها روی اسکلت های کم دوام نظیر آنهایی که در گلخانه های کوآنست به کار می روند وجود دارد لازم به ذکر است که هزینه حرارتی این گلخانه ها در مقایسه با گلخانه های یک لایه ای یا گلخانه های FRP به میزان 40% پائین تر است که همین امر موجب می شود تقاضا برای استفاده از نایلون های گلخانه نسبت به نایلون های شیشه ای بالا تر رود.