کورین یا سالید سرفیس چیست؟
استفاده از صفحه کورین برای کانتر آشپزخانه به عنوان نقطه اصلی بوده و بیش از 50 سال است که از آن برای رویه کابینت استفاده می شود. استفاده از صفحه کورین در ابتدا بیشتر مد روز بود اما امروزه به جز سنگ کوارتز، مواد بسیار کمی وجود دارد که قدرت رقابت با کورین را داشته باشند. اگرچه ظاهر کورین عمق سنگ واقعی یا کوارتز را ندارد اما بسیار شبیه سنگ واقعی است. صفحه کورین جنسی است که بسیاری از خریداران پس از بررسی های مختلف آن را انتخاب می کنند.
کورین برای اولین بار در سال 1967 توسط کمپانی دوپونت ساخته شد. کورین ماده ای با سطح بدون منفذ، سخت و جامد است. دکتر دونالد اسلوکوم شیمیدان و محقق کمپانی دوپونت (Dupont)، به عنوان مخترع کورین شناخته شد و در سال 1968 گواهی ثبت اختراع برای این شرکت صادر شد. این محصول نخستین بار برای فروش در سال 1971 در انجمن ملی ساختمان سازی در تگزاس رونمایی شد.
ازآنجاکه رنگ کورین سفید بود بیشتر بازدیدکنندگان تصور می کردند که از کورین تنها برای آشپزخانه و سرویس بهداشتی استفاده می شود؛ اما امروزه کورین دارای طیف رنگ وسیعی از 93 رنگ مختلف است.ایده اختراع سالید سرفیس یا سطوح جامد و با ظاهری مانند سنگ طبیعی ایجاد کردند اما برخلاف سنگ، رویه آن منفذ نداشته و یکدست است.
اگر گرانیت را برش بزنید، ذرات به هم فشرده نامنظم و زبری خواهید داشت که سطحی ورقه ورقه ایجاد می کند. اگرچه این سطح زیباست اما منفذهای درون سنگ ممکن است باعث ترک و شکستگی شود.کلمه جامد در سالید سرفیس به معنای یکپارچه و بدون نفوذ بودن آن است برخلاف لمینت که حالت ارتجاعی دارد.
اما کلمه جامد در سالید سرفیس معنای مهم تری دارد به این معنا که این صفحه جامد، سطحی یکپارچه و یکدست بوده که از مواد یکسان ساخته شده و تمام قسمت های آن هم نواخت است. اگر صفحه کورین را برش عرضی بزنید و داخل آن را به دقت بررسی کنید خواهید دید که تمام قسمت های آن مانند هم است و به همین جهت قابل تعمیر است.
مزایا
بدون منفذ بودن
یکپارچگی
به راحتی قابل ترمیم است
معایب
ضعیف
مقاومت حرارتی پایین
چرا به کورین سالید سرفیس می گویند؟
اگر ورق کورین را از عرض ببرید، برش مقطعی آن نشان دهنده آن است که تمام نقاط رنگی ثابت دارند؛ زیرا ذرات جامد به طور مساوی و یکنواخت پخش شده است و به همین جهت به آن سطح جامد گفته می شود.از تمام ابزاری که برای تولید محصولات چوبی استفاده می شود برای کورین هم استفاده می شود. به همین دلیل نجاران و کابینت سازان علاوه بر چوب با کورین هم کار می کنند و محصولاتی از جنس کورین در کارگاه خوددارند.