اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


ابزارآلات مناسب



نکات مهم برای خرید ابزار

فرقی نمی کند که در کارهای فنی تجربه داشته باشید یا تازه کار باشید، چیزی که عیان است این است
که بدون ابزارآلات مناسب نمی توانید کاری را پیش ببرید درواقع بدون ابزارآلات مناسب افراد ماهر و تازه کار فرقی با هم ندارند. لازم نیست که در همان ابتدای کار بروید و جعبه ابزاری با تمامی ابزارآلات موجود در بازار را با تمام امکانات خریداری کنید و درواقع بهتر است به تدریج و برحسب نیازتان خرید ابزار را انجام دهید.

بدین شکل در هر خرید و هر ابزار زمان بیشتری خواهید داشت تا حسابی تحقیق کرده و با تفکرو اطمینان خرید کنید و درنهایت مجموعه ابزاری مشتکل از بهترین گزینه ها را داشته باشید. درکنار این تفکر و تحقیقی که برای خرید ابزار دارید می توانید از مطالبی که در این مقاله آمده است استفاده کنید و خریدی هوشمندانه داشته باشید. تمامی مطالب این مقاله اگرچه ساده و سطحی به نظر می رسند اما نظر متخصصین کارهای فنی بوده و رعایت کردن آن ها در زمان و پول شما صرفه جویی می کند.

دسته بندی ابزارآلات

ابزارآلات انواع مختلفی دارد به همین جهت ممکن است به صورت های متفاوتی طبقه بندی شوند اما یکی از رایج ترین انواع طبقه بندی ابزارآلات به صورت زیر است:

  • ابزار برش: تیغ فرز، مته، توپی فرز نجاری، تیغ اره، متعلقات اورفرز و CNC، تیغ خط زن، متعلقات توپی، تیغه عمودبر و تیغه افقی بر
  • ابزار بادی: بادپاش، بکس، پیچ گوشتی، دریل، رطوبت گیر یا فشارشکن، میخ کوب، منگنه کوب، کارتن دوز، فرز، چکش، چاقو، سنباده زن، پرچ کن، کمپرسور، واسکازین زن، پیستوله، گریس پمپ بادی و متعلقات ابزارآلات بادی
  • ماشین آلات پرتابل: اره گردبر، اره میزی، دریل ستونی، اتصالات، رنده، فارسی بر، پروفیل بر، فلز بر، کرنر زن، گازور زن، لبه چسبان، میز اورفرز، اره نواری، دمنده، مکنده، اره نواری، میز برش چندکاره، چوب بر، متعلقات ماشین آلات پرتابل، دستگاه خراطی، اره مویی، سرامیک بر، بلوک و آجر خردکن
  • ابزار برقی و شارژی: ابزار همه کاره، متر و تراز لیزری، فرز، پولیش، لوازم جانبی ابزار برقی و شارژی، دریل و پیچ گوشتی، چکش تخریب، شیارزن، انواع اره، سشوار صنعتی، بکس، اورفرز، سنباده زن، شاخه زن، ردیاب، میخ کوب، جارو برقی، اتو لوله، کارواش، پیستوله، میکسر، جرثقیل، قیچی و قطعات ابزار برقی و شارژی
  • ابزار دستی: کیف، جعبه و میز ابزار، آچار و پیچ گوشتی، انواع انبر، اره و قیچی، کمپرسور و تلمبه، روغن دان، چکش، ابزار اندازه گیری دستی، منگنه، پیچ دستی، سمپاش، جک، چراغ قوه و چراغ پیشانی

همیشه زیادتر بهتر نیست!

اگر جعبه ابزاری چند صد تکه داشته باشید شاید بتوانید در میان دوستان خود حسابی پز دهید و دهان آن ها از تعجب باز بماند، اما اگر به ندرت از این ابزار استفاده کنید، شک نکنید که پولتان را بر باد داده اید و به جای احساس غرور باید به حال خود تاسف بخورید؛ از این رو بهتر است نیازهای فعلی تان را درنظر داشته باشید و ببینید بیشتر از چه ابزاری استفاده می کنید و همان را بخرید و همیشه کیفیت را بر کمیت ترجیح دهید. یعنی به جای اینکه ابزارهای زیادی داشته باشید بهتر است ابزاری را که نیاز دارید با بهترین کیفیت ممکن خریداری کنید.

ابزارالات گران تر همیشه بهتر نیست

ابزارآلات گران ممکن است دوام بیشتری داشته باشند، ولی این دلیل نمی شود کسی که هفته ای یک بار یک پیچ باز و بسته می کند، برود و گران ترین پیچگوشتی را بخرد. اتفاقا در برخی از ابزارهای برقی، مدل های جدید و گران بسیار پیچیده هستند و کسی که در کارهای فنی مهارت چندانی ندارد نمی تواند از آن ها سردربیاورد و حتی ممکن است ابزار را خراب کند. خلاصه مطلب اینکه اگر خیلی حرفه ای نیستید الکی پول تان را برای خرید ابزارهای حرفه ای هدر ندهید.

قبل از خرید ابزارالات امتحان کنید

می توانید درصورت تمایل خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهید. در این شرایط سعی کنید خرید خود را از سایت های معتبر انجام دهید که محتوای اینترنتی خوبی را اعم از تصاویر و مشخصات فنی برای کالا عرضه کرده و همچنین روند خرید آسانی دارند. اگر هم به صورت سنتی از بازار خرید می کنید، قبل از اینکه پول ابزار را حساب کنید آن را در دست بگیرید و سعی کنید تا کیفیت ساخت آن را بررسی کنید. ببنید آیا ابزار خوش دست است یا خیر؟ ابزارهای باکیفیت بسیار خوش دست هستند. با رعایت این موارد احتمال پشیمانی از خرید را به حداقل می رسانید.

سطح مهارت خود را در نظر بگیرید

اگر فردی مبتدی هستید که کارهای فنی زیادی در خانه انجام نمی دهید، دنبال ابزارهای ساده باشید. اگر کار با ابزار را بلد باشید احتمال اینکه به خود یا اطرافیان صدمه و آسیب بزنید کمتر می شود. شاید چنین چیزی شما را به خنده وا دارد اما باور بفرمایید که همه روزه افراد زیادی به دلیل عدم آشنایی با ابزارهای ساده به خودشان یا دیگران آسیب می زنند. هنگام استفاده از ابزار برقی قوی توجه ویژه داشته باشید. قبل از اینکه دستگاه را روشن کنید اول مطمئن شوید که می دانید چکار دارید می کنید.

ابزارالات متناسب با خودتان را پیدا کنید

همه ی ابزارها به صورت یکسان ساخته نشده اند. برای مثال، چکش های نجاری که در ساخت خانه از آن استفاده می شود می توانند حدود 1 کیلوگرم وزن داشته باشند، درحالی که چکش هایی که برای ظریف کاری به کار می روند تنها حدود 300 گرم وزن دارند. درباره ی ابزارهای مختلف تحقیق کنید و سعی کنید بهترین مدل را متناسب با نیاز خود پیدا کنید: کوبیدن میخ با چکش های سنگین تر سریع تر انجام می شود، اما دست شما زودتر خسته شده و کیفیت کار پایین می آید.

خرید ابزار را متناسب با کارتان انجام دهید

برای هر کاری، ابزاری متفاوت نیاز است. قبل از شروع به ساخت چیزی اول از همه تحقیق کنید و از مراحل ساخت آن آگاه شوید. اگر دقیق بدانید که چکار خواهید کرد می دانید که چه ابزاری باید بخرید و درنتیجه به مشکلی برنمی خورید.

باتری زاپاس بخرید

دریل های شارژی تقریباً جایگزین مدل های باسیم قدیمی تر شده اند. درست است که زمان استفاده باتری های لیتیومی طولانی است ولی همیشگی نیست و زمانی که شارژ آن ها به پایان برسد، بی مصرف محسوب می شوند. خوشبختانه، بسیاری از سازندگان، دریل ها، اره ها و دیگر ابزار خود را با دو باتری عرضه می کنند. پس حتما علاوه بر باتری اصلی، باتری زاپاس هم خریداری کنید.

ابزارتان را ارتقا دهید

زمانی که دانش اولیه را به دست آوردید و ابزارهای خریداری شده ی اولیه، به نظرتان مبتدی رسید، تجهیزات خود را ارتقا دهید. با این کار، دقت، اطمینان، قدرت و حتی اعتمادبه نفس شما افزایش پیدا می کند، ولی قوانین قبل همچنان پابرجا است: ابزار را متناسب با بودجه، نیاز و فضایی که برای نگهداری دارید انتخاب کنید.

با نگهداری صحیح عمر ابزارآلات خود را افزایش دهید

ابزار خوب نوعی سرمایه است به همین جهت باید از آن مراقبت و نگهداری شود. نگهداری درست و اصولی در کنار نظافت ابزار و ماشین آلات نجاری در بلندمدت هزینه های شما را به طرز چشم گیری کاهش می دهد

  • تیز نگه داشتن ابزار
  • ابزار نجاری برقی را در جعبه و کیف خودشان نگه دارید
  • ابزار را خشک نگه دارید
  • ابزار خود را آویزان کنید
  • قطعات متحرک را روغن کاری کنید
  • ابزار را تمیز نگه دارید
  • بررسی ابزارآلات بعد از هر بار استفاده
  • داشتن برنامه منظم نگهداری از ماشین آلات و ابزارآلات

تامین قطعات و لوازم جانبی ضروری

نکته: پیشنهاد می شود برنامه ای منظم برای سرویس ماشین آلات و ابزارآلت را براساس میزان استفاده ازآن ها تهیه کنید و حتما در آن گزارش اقدامات انجام شده را ثبت کنید. این جزییات تنها به تاریخ سرویس محدود نمی شود بلکه باید اطلاعات و جزییات دقیق تعمیراتی که روی ماشین انجام شده و قطعه ای که تعویض شده است، کاملاً دقیق بیان شود.

ایمنی را فراموش نکنید

حتماً عینک ایمنی، گوشی ایمنی (محافظ گوش) و ماسک را در سبد خرید خود قرار دهید. در تمام کارهای فنی که در خانه انجام می دهید خطرات بالقوه ی زیادی نهفته است که شاید در نگاه اول محسوس نباشند. تجهیزات ایمنی را به عنوان گزینه ی انتخابی درنظر نگیرید؛ خرید آن ها اجباری است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>