اولین قدم نصب پد روی دستگاه است؛ دقت داشته باشید که پد کاملا تمیز باشد و گرد و غبار یا دور ریز درون آن نباشد. پس از قفل صفحه، شفت را ثابت کرده و پد یا نمد را روی شفت محکم کنید. دقت کنید که هنگام تعویض پد دستگاه خاموش بوده و به برق متصل نباشد.
دستگاه را محکم نگه داشته و با استفاده از کلید روشن/خاموش دستگاه آن را روشن کنید. برای شروع کار بهتر است دور پولیشر را روی کمترین سرعت تنظیم کنید. پد پولیش را به آرامی به سطح کار نزدیک کرده و عملیات پولیش زنی را با زوایه ای بین 15 تا 30 درجه با فشار بسیار کم شروع کنید؛ زیرا فشار بیش از حد باعث خرابی سطح کار می شود.
نکات ایمنی کار با دستگاه پولیش
زمین شوی صنعتی یا اسکرابر چیست؟
اسکرابر یا زمین شوی صنعتی برای سرعت بخشی به فرآیند نظافت استفاده شده و در دو مدل برقی و شارژی تولید می شود. این دستگاه دو مخزن مجزا برای آب تمیز و کثیف داشته که عملیات شستشو و خشک کردن سطح را به صورت همزمان انجام می دهد. موتور مکنده زمین شوی آب آلوده اضافه را از سطح پاک می کند. اسکرابر برای شستشوی فضاهای بزرگ طراحی شده و سطحی وسیع را در زمانی بسیار کوتاه می شوید. اسکرابر در دو نوع دستی و سرنشین دار موجود است که با توجه به کاربرد می توانید مدل مناسب را انتخاب کنید.
تفاوت دستگاه پولیش و اسکرابر
دستگاه پولیش و اسکرابر بخاطر شباهت هایی که دارند گاهی اشتباه گرفته می شوند؛ در ادامه به بررسی تفاوت های این دو دستگاه می پردازیم:
تفاوت پولیش و واکس چیست؟