اینورترهای جوشکاری تکنولوژی نو ظهور عرصه صنعت جوش می باشند که توانسته اند در مدت کوتاهی در حوزه صنعت جوش و برش بسیار موفق و موثر ظاهر شوند. تا قبل از پیدایش تکنولوژی اینورتر، دستگاه های جوش مستقیما به برق متناوب شهری (AC) با فرکانس 50 تا 60 هرتز (50-60 Hz) متصل می شدند.
اساسی ترین هدف هر دوره آموزش، تربیت افراد و متناسب ساختن شخصیت و قابلیتهای آنان با دگر گونی و تحولات اقتصادی - اجتماعی و فرهنگی است تا کارایی را برای پذیرش و ایفای نقشی که در پیشبرد وظایف شغلی و اجتماعی در جهت حفظ و حراست از ارزشهای جامعه ای که در آن زندگی می کنند کسب نمایند.با توجه باینکه رشد سریع تکنولوژی تأثیر و تغییرات عمیقی را در مسائل اقتصادی و اجتماعی به دنبال داشته است.
مهم ترین مزایای اینورتر جوشکاری
انتخاب بهترین دستگاه جوش مناسب
از کیفیت ساخت، موجود بودن قطعات و گارانتی آن اطمینان لازم را کسب نمایید و در زمان استفاده به ظرفیت کاری که به صورت % روی دستگاه نوشته شده توجه کنید. سیکل کاری درج شده بر روری دستگاه ها میزان فعالیت مداوم دستگاه را نشان می دهد، به طور مثال سیکل کاری 40% یعنی اینکه در هر 10 دقیقه 6 دقیقه کار و 4 دقیقه دستگاه روشن باشد ولی جوشکاری با آن صورت نگیرد.
در نظر داشته باشید اندازه دستگاه های جوش با افرایش آمپراژ تغییر می کند. برای مثال؛ یک دستگاه 160 آمپر 4 کیلو، 200 آمپر 8 کیلو، 250 آمپر 11 کیلو و در نهایت 500 آمپر حدود 55 کیلو وزن دارد. البته دستگاه های زیر 100 آمپر هم موجود هستند که با وزن کم کاربردهای خاص و محدودتری دارند. بازده دستگاه های جوش از 160 آمپر به بالاست.