واتر جت یک دستگاه کارواش مخصوص شستشوی خارج از منزل بوده که به آن سرعت می بخشد. کار با این دستگاه بسیار آسان می باشد و با اتصال شلنگ به کارواش خانگی، دستگاه کارواش می تواند عملیات شستشوی و نظافت را آغاز کند.
فشار آب وارد شده در واترجت توسط پمپ افزایش یافته و وارد تفنگی می شود. آب پر فشار از تفنگی توسط لنس به نازل می رسد. باتوجه به نوع نازل، نحوه پاشش آب و میزان قدرت آن تعیین می گردد. با توجه به نوع نیاز شما به کارواش های خانگی جهت شستشوی وسایل، مجموعه گوناگونی از لوازم جانبی در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
واترجت برقی و یا بنزینی
انتخاب نوع برقی و یا بنزینی کارواش خانگی بستگی به نوع و میزان مصرف دارد. همچنین این 2 مدل دارای مزایا و معایبی نیز می باشد که بدان می پردازیم:
دستگاه کارواش خانگی بنزینی
توان و کارایی کاروش خانگی بنزینی بسیار بالا تر از مدل برقی آن می باشد. البته این واترجت خانگی دارای معایبی نیز می باشد؛ از جمله آن می توان به سطح بالای صدای تولید شده توسط دستگاه، هزینه خرید و مصرف بنزین اشاره کرد. البته این محصول در تولید گاز گلخانه ای و آلودگی محیط زیست نقش به سزایی دارد.
دستگاه کارواش خانگی برقی
واترجت های خانگی برقی جهت روشن شدن نیاز به کابل و پریز برق دارند. اگر این 2 مورد در محیط وجود نداشته باشد تقریباً کار با دستگاه غیر ممکن است. این کارواش خانگی سطح صدای پائینی دارد و به محیط زیست صدمه ای وارد نمی کند. البته به دلیل جلوگیری از شوک الکتریکی به دستگاه در زمان برق رفتگی، توصیه می شود از یک قطع کننده مدار (GFCl) بهره برد.
ویژگی های دستگاه کارواش های ذغالی
همان طور که گفته شد، کارواشها از نظر موتوری به دو نوع ذغالی و دینامی قابل تقسیم هستند و دیدیم که موتورهای دینامی مزایای بیشتری نسبت به مدل ذغالی دارند. اما نکته ای که باید به آن توجه نمایید این است که هر یک از این مدل ها برای مصارف خاصی طراحی شده اند و شما باید بر حسب نوع نیاز، مبادرت به خرید نمایید.