اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بهترین کشور برای صادرات فرش:
ایران جزو صادرکننده های قدر و قوی در صادرات انواع فرش ماشینی و فرش دستباف در دنیا می باشد که خوشبختانه هزینه تولید این کالا بسیار پایین تر از کشور های رقیب است پس جا برای مانوور در بازار رقابتی تجاری جهانی خواهیم داشت.

در این مقاله در مورد صادرات فرش به قطر، کشورهای واردکننده و میزان تراکنش صادراتی آن صحبت می‌کنیم، عزیزانی که تصمیم در انتخاب این محصول برای تجارت را دارند، آشنایی اندکی با آن پیدا کنند.

مزیت های صادرات فرش از ایران:
فرش محصولی ارزشمند و بسیار جذاب برای صادرات می باشد، چرا که کالا و محصولی هنریست که در کشور عزیزمان ایران تولید می شود و سالیان طولانی است که روی این محصول کار می کنیم. قدمت تولید فرش در ایران به حدود ششصد تا هفتصد سال قبل برمی گردد.

فرش محصول و کالایی جذاب به شمار می رود، چرا که در مناطق مختلف ایران در حال تولید است و در حال حاضر در شهرهای خراسان، کرمان، یزد، اصفهان و نایین تولید می شود و چندین سال، سابقه درخشانی در این زمینه از خود نشان داده اند.

سایت های مختلفی هستند که در فرمت های قالیچه، گلیم، فرش دستباف، فرش قالیچه و … فعالیت دارند.

همچنین تاجرانی بسیار بزرگی هستند که سالیان طولانی است که در این زمینه کار می کنند و از این طریق پول های بسیار خوبی به دست آورده اند.

فرش

مزیت های رقابتی ایران و کشورهای دیگر برای صادرات فرش:
با وجود رقبای قدرتمند در زمینه تولید فرش، ما از مزیت های رقابتی خوبی برخوردار بوده ایم، چرا که در مناطق مختلف کشور و در روستاها در حال تولید فرش های با کیفیت بالا هستیم که با مبالغی بسیار کم، تولیدات خوبی داریم.

اگر شما تجارت فرش را آغاز کرده اید، می توانید در زمینه تولید آن هم فعالیت خود را شروع کنید، به این صورت که دارهای قالی را تهیه کرده و به مردم در مناطق مختلف روستاها و کسانی که از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستند بدهید تا برای شما قالی تولید کنند.

پس به این ترتیب با مبالغی بسیار پایین قادر به تولید و تامین فرش خواهید بود، که موجب افزایش حاشیه سود برای تاجران می شود.

صادرات فرش به قطر:
کشورهای واردکننده فرش هم تعداد اندکی نیستند و در سراسر جهان مشتریان خوبی برای این محصول وجود دارد، از جمله کشورهای عربی مانند قطر که کشوری ثروتمند است و سالیانه چهار میلیون دلار واردات فرش انجام می دهند.

کشور ایران از چهار میلیون دلار واردات کشور قطر، تنها یک میلیون و ششصد هزار دلار صادرات می کند. بعد از ایران، هند، چین و ترکیه سهم خوبی در صادرات فرش به کشور قطر دارند، پس کشور قطر حجم واردات بالایی دارد که ما می توانیم با برنامه ریزی، سهم بیشتری برای صادرات به این کشور را از آن خود کنیم.

یکی از مزیت های دیگر در مورد صادرات فرش به کشور قطر این است، که بندری به نام دیر در ایران وجود دارد که واقع در جنوب استان بوشهر بوده و بسیار نزدیک به کشور قطر هست.

طبیعتا هر کشوری که بخواهد محصولی را وارد کند، نزدیکترین مبدا را برای آن انتخاب می کند تا نسبت به دیگر کشورهای صادرکننده، یک تا دو هفته زودتر محصول را دریافت کند.

این مورد یکی از بزرگ ترین ویژگی ها می باشد که از کشوری با مسافت کمتر خرید کنند، چرا که اگر از کشور دوری واردات را انجام دهند، نه تنها که قیمت محصول برای هزینه حمل افزایش می یابد بلکه یک تا دو ماه زمان نیاز است تا کالا ها به دستشان برسد.

پس برای صادرات فرش به کشور قطر می توانیم از این فرصت استفاده کنیم و از طریق بندر دیر صادرات را انجام دهیم که مزیت خوبی به حساب می آید.

مزیت و میزان تراکنش صادرات فرش دستباف:
فرش دستباف، محصولی است که با دست بافته شده و طرح های آن به ندرت تکرار می شود و کالایی ناب، کمیاب و بسیار گران هست.

فرش دستباف در ایران به میزان زیادی تولید می شود، که باید استراتژی هایی را به کار ببریم تا این محصولات را به خارج از ایران صادر کنیم، که سود بسیار خوبی برای تاجران به همراه دارد.

تراکنش واردات فرش دستباف در جهان معادل، دویست و هفده میلیون دلار است، که کشورهای آلمان و آمریکا 50 درصد از این میزان را به خود اختصاص داده اند.

همچنین 15درصد از میزان تراکنش جهانی را کشورهای عربی به خود اختصاص داده اند. اگر واردات کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار دهیم، کشورهای آسیایی مانند مالزی، سنگاپور و تایلند هم سالانه 732 هزار دلار واردات فرش دارند.

کشورهای خاورمیانه، هفت میلیون و سی صد هزار دلار واردات فرش انجام می دهند، بزرگ ترین واردکنندگان فرش در خاورمیانه کشورهای عراق، ترکیه، یمن، بحرین، اسرائیل و امارات هستند، که بیشترین میزان واردات در خاورمیانه را دارند.

کشورهای آفریقایی هم دو و نیم میلیون دلار سالانه واردات فرش دارند. همچنین کشورهای اروپایی سالانه هفتاد میلیون دلار واردات فرش دارند، که واردکنندگان فرش دستباف آلمان، انگلیس، سوئد و ….هستند.

طبق آمارهای ارائه شده و بررسی دقیق روی این گزارش ها، کشورهای آفریقایی در سال گذشته رشد بسیار خوبی در زمینه واردات داشته اند که می توانیم در مورد صادرات به آنها برنامه ریزی داشته باشیم.

همچنین با بررسی این آمار متوجه می شویم که کشورهای آسیایی و خاورمیانه رشد چشم گیری در یک تا پنج سال گذشته داشته اند که در مقایسه با آمار واردات کشورهای اروپایی بسیار بیشتر بوده، چرا که کشورهای اروپایی در واردات فرش دستباف رشد چندانی نداشته اند.

پس جامعه هدف بزرگی برای صادرات فرش داریم، که امکان افزایش پتانسیل صادرات در ایران هم وجود دارد.

همانطور که گفتیم صادرات فرش دستباف در دنیا سالیانه دویست و هفده میلیون دلار است، در حالی که ایران رقم دوازده و نیم میلیون دلار از این میزان تراکنش صادراتی را به خود اختصاص داده است.

به این ترتیب ایران هنوز ظرفیت بسیار بالایی برای رشد کردن در زمینه صادرات فرش دارد که می تواند با دانش و استراتژی مناسب سهم بیشتری از تراکنش های جهانی فرش را به دست آورد.

اگر شما با برندسازی مناسب و حرفه ای وارد تجارت فرش دستباف و … شوید، می توانید در بازارهای جهانی شناخته شوید و سهم بالایی از میزان دویست و هفده میلیون دلار را کسب کنید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
حیدری :
سرمایه از شما خرید فرش دست بافت از من جهت صادرات به کشورهای مختلف
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>