اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


دستگاه دوغ ساز رستورانی


نحوه کارکرد دستگاه دوغ ساز

دستگاه دوغ ساز، دستگاهی است که به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست برای تولید دوغ با کف کاربرد داشته و به راحتی و به سرعت دوغ را آماده می کند.دوغ یکی از نوشیدنی هایی است که در بین ایرانی ها بسیار محبوب است و در رستوران ها، هتل ها و سفره خانه های سنتی سرو می شود ولی نوع طبیعی آن بسیار محبوب تر از انواع بسته بندی شده ی آن است.

به همین دلیل است که مدتی ست بسیاری از رستوران هایی که به مشتری خود اهمیت می دهند ترجیح می دهند با خرید این دستگاه که از جدیدترین تجهیزات رستوران و فست فود است، دوغ مصرفی را خودشان تولید کنند.

دستگاه دوغ ساز معمولا در ظرفیت های 50، 60 و 70 لیتری موجود است و برای استفاده از آن باید مخزن را به میزان مساوی از آب و ماست سنتی و پرچرب ریخته و نمک و طعم دهنده های دیگر (نعنا و پونه و...) را نیز به آن اضافه کرد. پس از روشن کردن دستگاه و راه اندازی پمپ آن در زمان تعیین شده، به صورت مداوم ماست و آب با هم مخلوط می­شود، در ابتدای شروع کار دستگاه، همزمان سیستم خنک کن دستگاه هم روشن شده و با هم زدن متناوب در سرمای ایجاد شده، طعم مطلوب دوغ حاصل می شود.

مزایای استفاده از دستگاه دوغ ساز صنعتی

دستگاه دوغ ساز صنعتی یا دستگاه کف ساز دوغ برای تهیه دوغ سنتی مورد استفاده در رستوران ها و سفره خانه های سنتی، کاربرد دارد. در طی این پروسه فقط کافیست اپراتور، ماست و آب را در مخزن بریزد و بقیه کار را دستگاه انجام می­دهد.

پرکاربردترین دستگاه دوغ ساز صنعتی دارای مخزن 50 لیتری است که 15 تا 20 لیتر ماست و 25 لیتر آب را داخل مخزن ریخته و با روشن کردن دستگاه و همچنین روشن کردن سیستم خنک کننده پروسه تهیه دوغ به طور اتوماتیک انجام می­شود. به دلیل داشتن سیستم آبشاری، پس از گذشت ده دقیقه دوغ زده شده کف فراوانی تولید می­کند. به گونه ای که می­توان لیوان یا ظرف دوغ مشتری­ها را با کف تزیین کرد.

از مهم ترین مزایای استفاده از دستگاه دوغ ساز، جلب مشتری برای رستوران هاست، بسیاری از سفره خانه ها و یا سفره خانه ها با قرار دادن این دستگاه در دیدرس مشتری، توجه زیادی به خود جلب می کنند.
به دلیل نوع کارکرد جالب دستگاه و تولید دوغ با کف زیاد، معمولا افراد زیادی وسوسه می شوند که یک لیوان از دوغ تولید شده با این دستگاه را امتحان کنند.

مشخصات دستگاه دوغ ساز رستورانی

دستگاه دوغ ساز با کف که به نام های دستگاه دوغ ساز آبشاری، دستگاه تولید دوغ با کف و دستگاه دوغ ساز ترکی معروف است، برای رستوران ها و غذاخوری ها کاربرد دارد و بدون افزودن هیچگونه ماده اضافی و بدون دخالت دست، دوغ کف دار تولید می کند. جنس این دستگاه از استیل ضد زنگ است، زیرا دستگاه با مواد غذایی مایع در ارتباط است و حفظ سلامت مواد غذایی مهم است، گذشته از آن بایستی دستگاه به راحتی شستشو داده شود.دستگاه دوغ زن از قسمت های زیر ساخته شده است:

  • مخزن با ظرفیت هایی مختلف از جنس استیل
  • سیستم انتقال و گردش مایعات و تخلیه
  • سیستم خنک کننده
  • سیستم تنظیم و تثبیت دما
  • سیستم شست و شو

مشخصات ظاهری دستگاه دوغ ساز:

  • ابعاد دستگاه دوغ زن طول و عرض دستگاه هرکدام 60 سانتیمتر و ارتفاع دستگاه 160 سانتیمتر
  • وزن دستگاه دوغ زن 70 کیلوگرم
  • ظرفیت دستگاه دوغ زن دارای مخزن 50، 60 و 70 لیتری

دستگاه دوغ ساز دارای ظرفیت معلوم است ولی بسته به میزان نیاز به صورت 24 ساعته می­تواند تهیه دوغ را انجام دهد. لذا میزان دوغ تولیدی روزانه برحسب نیاز اپراتور دستگاه متغیر است که بخواهد از همه ظرفیت دستگاه استفاده کند و یا در تعداد ساعات محدودی تولید داشته باشند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>