دستگاه آبلیمو گیری صنعتی
آبلیمو و آبغوره از مهم ترین چاشنی های هر غذایی است و کیفیت آن مورد توجه افراد بوده است. در قدیم، این کار توسط خود فرد و با ابزارهای ابتدایی صورت می گرفت که مشکلات بسیاری از جمله بهداشتی نبودن و یا دشوار بودن این عمل با توجه به حجم زیاد محصول برای آبگیری را به همراه داشت. با وجود انواع دستگاه آبلیمو گیری این امکان فراهم شد تا آبلیمو و غوره به صورت بهداشتی و با بالاترین کیفیت تهیه شود.
ویژگی های دستگاه آبلیمو گیری
رعایت اصول بهداشتی و کیفیت بالای محصول نهایی یکی از مهم ترین نکات در رابطه با گرفتن آب لیمو و غوره است. بدین منظور انواع دستگاه های آبلیمو گیری ساخته شده اند تا این نیاز افراد را برآورده کنند. این دستگاه ها با گرفتن آب لیمو و غوره در حجم زیاد در کمترین زمان با بالاترین سرعت می توانند بهترین وسیله برای کسب و کارها، کارگاه های صنعتی کوچک و راه اندازی آبمیوه فروشی باشند. معمولا به طور متوسط به ازای هر کیلوگرم لیمو ترش، حدود 500 گرم آبلیمو به دست می آید.
انواع دستگاه های آبلیمو گیری را با توجه به ظرفیت و بازدهی می توان به دو دسته ی دستگاه آبلیمو گیری خانگی و دستگاه آبگیری صنعتی تقسیم کرد. دستگاه آب لیمو گیری به دلیل داشتن 3 توری مختلف با مش بندی های متفاوت، قابلیت این را دارد که از محصولات متنوعی مانند انار، لیمو، انگور و زرشک آبگیری کند. در میان مدل های مختلف دستگا ه های آبلیموگیری، دستگاه آبلیمو گیری استیل یا فلزی ضد زنگ با بدنه ی مستحکم و مقاوم در برابر آب بهترین و رایج ترین نوع آن است که می توان به راحتی آن را تمیز کرد.
اطمینان از تمیز بودن و کیفیت بالای آب لیمو دو فاکتور مهم برای تهیه آن است. از مهم ترین ویژگی های دستگاه آبلیمو گیری، با توجه به اهمیت تمیز بودن محصول حاصل از آن، امکان شست شوی آسان دستگاه است. از آن جا که برخی از فروشگاه ها از این دستگاه ها در محیط باز استفاده می کنند، لذا تمیز کردن و شست وشوی مداوم آن بسیار مهم و ضروری است. اگرچه به دلیل ابعاد بزرگ این دستگاه ها، وزن آن ها سنگین است اما چرخ هایی در زیر آن ها تعبیه شده که جابه جایی و حمل شان را آسان می کند.
از دیگر ویژگی های دستگاه های آبلیمو گیری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
نحوه کار دستگاه آبلیمو گیری
کاربرد دستگاه آبلیمو گیری تنها به گرفتن آب لیمو و غوره ختم نمی شود. از این تجهیزات صنایع غذایی می توان برای آبگیری نارنج، برخی میوه ها مانند انگور و انار نیز استفاده کرد. نحوه ی استفاده از دستگاه های آبلیمو گیری بسیار آسان است. این دستگاه آبگیری چندکاره با کمترین مصرف برق با قدرت موتور حدود دو اسب بخار و دور موتور حدود 1440 در دقیقه به راحتی و با بالاترین سرعت پوست میوه را به صورت تفاله از آن جدا کرده و آب آن را از خروجی جداگانه خارج می کند.
یکی از مهم ترین مزیت های دستگاه های آبلیمو گیری جدید نسبت به مدل های قدیمی تر آن، قابلیت آبگیری به صورت مارپیچی است که سبب افزایش کیفیت محصول نهایی می گردد. علاوه بر این، بیشتر دستگاه های آبلیمو گیری دارای دو کلید چپ گرد و راست گرد برای آبگیری کامل میوه است.
علاوه بر لوله ی خروجی که آب محصول را از دستگاه خارج می کند، لوله ی مجزایی نیز برای خارج کردن تفاله و پوست میوه وجود دارد. میزان آبگیری دستگاه های آبگیری بسته به نوع و ظرفیت آن ها متفاوت است اما معمولا ظرفیت آبغوره گیری آن ها حدود 400 کیلوگرم و آبلیمو گیری آن ها حدود 700 کیلوگرم در ساعت است.اگرچه استفاده از این دستگاه آبگیری چندکاره آسان به نظر می رسد، اما هنگام استفاده از آن رعایت برخی نکات ضروری است:
خرید دستگاه آبلیمو گیری
با نزدیک شدن به فصل تابستان و پاییز، تقاضا برای این دستگاه چندکاره ی پر کاربرد بیش از پیش می شود. با خرید دستگاه آبلیمو گیری می توان علاوه بر آب لیمو، آب اغلب دانه های آبدار را نیز گرفت. لذا این دستگاه آبگیری چند کاره در بازار به عنوان دستگاه آبغوره گیری نیز شناخته می شود و می توان از کاربردهای دیگر آن بهره مند شد.
این دستگاه برای کسانی که مستقیما با این شغل سر و کار دارند و یا افرادی که به دنبال جذب مشتری برای محصول با کیفیت خود هستند بهترین انتخاب خواهد بود. با توجه به ویژگی ها و قدرت بالای این دستگاه آبگیری، می توان میزان آبگیری را تا دو برابر دستگاه های معمولی افزایش داد.