اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

دستگاه پرکن توزینی و حجمی

دستگاه بسته بندی حجمی و دستگاه پر کن توزینی هر دو از دستگاه های بسته بندی می باشند و در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی کاربرد زیادی دارند، ولی در مشخصات فنی و عملکرد با یکدیگر تفاوت هایی دارند. برای انتخاب گزینه مناسب در جهت خرید و استفاده از این ماشین آلات باید از تفاوت های آن ها آگاه بود.

تفاوت های روش کار دستگاه پرکن توزینی و حجمی

عملکرد دستگاه بسته بندی حجمی به این صورت است که ابتدا پیمانه هایی که قبل از بسته بندی و به صورت دستی توسط کاربر و طبق نیاز او تنظیم شده اند محصول موجود در دستگاه را پر می کند و سپس محصول از هریک از این پیمانه ها درهر بسته ریخته شده و هر بسته را پر می نماید.

در صورتی که برای دستگاه پر کن توزینی، ابتدا محصول تا حد ظرفیت قیف دستگاه، در این قیف ریخته می شود و تمامی بسته ها به صورت یک به یک (برای دستگاه پرکن وزنی تک توزین)، بر اساس محدودیت وزنی که توسط کاربر به دستگاه داده شده است پر می شوند.

جنس بسته بندی در دستگاه بسته بندی حجمی و دستگاه پرکن توزینی

از تفاوت های دیگر بین این دو دستگاه پرکن، باید به جنس بسته ها در بسته بندی اشاره داشت. در دستگاه بسته بندی حجمی فقط می توان از لفاف های سلفون، پلی استر و یا فویل آلومینیوم استفاده گردد، در حالی که در دستگاه های توزینی با توجه به نوع دستگاه و نوع محصول می توان از بسته بندی هایی با جنس های متفاوت مثل بطری های شیشه ای و پلاستیکی، کیسه، جعبه مقوایی، پت و... استفاده نمود.

مقایسه دستگاه پرکن توزینی و حجمی برای محصولات مختلف

در صنایع غذایی دستگاه بسته بندی حجمی فقط برای بسته بندی محصولات گرانولی از قبیل حبوبات، غلات، شکر، نمک ومحصولاتی از این دست مناسب می باشد در حالی که تنوع در نوع و عملکرد دستگاه پرکن توزینی باعث شده خریدار با توجه به نوع محصول مورد نظر خود با تعداد زیادی گزینه جهت انتخاب رو به رو گردد. همچنین برخی از دستگاه های پرکن توزینی این امکان را به کاربر می دهد تا با تعویض چند قطعه از دستگاه بتواند محصول جدیدی را بسته بندی نماید.

تفاوت های ظرفیت وزنی دستگاه پرکن توزینی و حجمی

به دلیل محدودیت ظرفیت پیمانه های دستگاه بسته بندی حجمی، در بسته بندی با این دستگاه نمی توان انتظار تولید بسته هایی با وزن زیاد را داشت و با دستگاه پرکن حجمی و پودری نهایتاً بتوان بسته هایی با وزن 1.5 کیلوگرم را تولید نمود. در حالی که در دستگاه پرکن توزینی گاهاً سقف این ظرفیت به 25 کیلوگرم نیز می رسد. لذا این مورد برای خریدارانی که قصد تهیه دستگاه بسته بندی برای محصولات گرانولی را دارند، یکی از اصلی ترین تفاوت ها به حساب می آید.

مقایسه سرعت بسته بندی دستگاه بسته بندی حجمی و دستگاه پرکن توزینی

در صنایع بسته بندی سرعت بسته بندی در دستگاه بسته بندی حجمی تا 35 بسته در دقیقه می باشد، در حالی که در انواع دستگاه پرکن توزینی تا 2 توزین کمتر از این مقدار و در دستگاه هایی با توزین بیشتر، به سقف 50 بسته در دقیقه نیز می رسد.

ابعاد دستگاه پرکن توزینی و حجمی

دستگاه بسته بندی حجمی و دستگاه پرکن توزینی، از نظر ابعاد و وزن تقریباً تفاوت کمی دارند، هرچند دستگاه بسته بندی حجمی بنابر روند عملکرد عمودی که دارد اغلب دارای ارتفاع بیشتری نسبت به دستگاه پرکن توزینی است. از نظر وزن، طول و عرض تقریباً در تمامی مدل ها تفاوت مشاهده می شود. با این حال اگر این تفاوت زیاد هم نباشد، می تواند در خرید گزینه های متفاوت تأثیرگذار باشد.

قیمت دستگاه بسته بندی حجمی و دستگاه پرکن توزینی

همیشه قیمت یک محصول یکی از اصلی ترین نکات و مباحث در مقایسه دو یا چند محصول می باشد. در این مقایسه، دستگاه بسته بندی حجمی از قیمت اولیه و همچنین هزینه تعمیر و نگهداری کمتری نسبت به دستگاه پر کن توزینی برخوردار است.

این امر دستگاه بسته بندی حجمی را برای خریدارانی که به دنبال بسته بندی محصولات خود هستند، به خریدی ایده آل تبدیل می کند. همچنین هزینه انواع دستگاه پرکن توزینی نیز متفاوت است و این هزینه با افزایش تعداد ترازو، ظرفت وزنی، سرعت بسته بندی و همچنین تغییر نوع محصولی که قرار است بسته بندی گردد، افزایش پیدا می کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>