زعفران با سه روش، دستگاه بسته بندی زعفران به صورت اسکین پک، دستگاه بسته بندی زعفران به صورت شیرینگ پک، دستگاه بسته بندی زعفران به صورت وکیوم، تولید می شود.
دستگاه بسته بندی زعفران به صورت اسکین پک
در این روش دستگاه بسته بندی زعفران اسکین پک لایه ای پلاستیکی را روی قوطی حاوی زعفران به همراه مقوا که می تواند کاتالوگ زعفران باشد، ایجاد می کنداگر بر روی طراحی قوطی یا جعبه ی زعفران و نیز طراحی مقوا یا کاتالوگ آن هزینه و زمان صرف کنید، این پکیج به همراه یک لایه اسکین پک می تواند به بسته بندی شیک و مدرنی که توانایی رقابت با محصولات موجود در بازار را دارد، تبدیل شود.
دستگاه بسته بندی زعفران به صورت شیرینگ پک
روش بعدی برای بسته بندی زعفران، شیرینگ کردن آن است. در بسته بندی به صورت شیرینگ پک نواری پلاستیکی دور تا دور قوطی یا جعبه زعفران را میپوشاند و در نهایت بسته بندی شیکی که مطابق با سلیقه مشتری است تولید می شوداما باید به این موضوع دقت کنید که بسته بندی زعفران به صورت شیرینگ پک به نسبت سایر روش ها، هزینه های زیادی را به خود اختصاص می دهد.
دستگاه بسته بندی زعفران به صورت وکیوم
در این روش حتما باید جعبه به کار رفته در بسته بندی، از جنس فلزی باشد تا قابلیت وکیوم شدن را داشته باشد و به آن آسیبی نرسد. در این صورت می توان از بسته بندی وکیوم استفاده کرد. این روش ماندگاری محصول را بسیار بالا میبرد و می توان مطمون بود که زعفران خرد و یا شکسته نمی شود.
در کل روش بسته بندی وکیوم برای محصولات ارزشمندی مانند زعفران و پسته و... بهترین انتخاب است زیرا علاوه بر ظاهر زیبایی که به بسته بندی محصول میبخشد باعث بالا رفتن کیفیت و ماندگاری بیشتر محصول می شود.
انواع ظروف بسته بندی زعفران
انواع ظروفی که برای بسته بندی زعفران با دید صادراتی، مورد استفاده قرار می گیرد به صورت زیر هستند:
مزایا و معایب بسته بندی خاتم زعفران
مزایای بسته بندی خاتم زعفران:
معایب بسته بندی خاتم زعفران:
مزایا و معایب بسته بندی پلی کریستال زعفران
مزایا بسته بندی پلی کریستال زعفران
معایب بسته بندی پلی کریستال زعفران
مزایا و معایب بسته بندی پاکتی زعفران
مزایا بسته بندی پاکتی زعفران
معایب بسته بندی پاکتی زعفران