اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


دستگاه روغن گیری

کاربرد دستگاه روغن کشی روغن گیری

دستگاه روغن گیری و روغن کشی از ماشین آلات صنایع غذایی است که جهت پرس دانه های روغنی و استخراج روغن از آنها در صنایع غذایی استفاده می شود. این گونه روغن ها به عنوان مواد غذایی و یا مواد بهداشتی و درمانی مصرف می شود.

دستگاه روغن گیری کنجد از پر کاربردترین انواع آن و دستگاه روغن گیری خانگی که از ماشین آلات عمل آوری مواد غذایی است دارای ظرفیت تولید 5 کیلوگرم روغن در ساعت است و برای کسب و کار خانگی، فروشگاهی و کارگاهی کاربرد دارند.در مراکز تولیدی از دو روش برای روغن کشی از دانه های روغنی و چرب استفاده می شود:

  • روغن گیری پرس سرد
  • روغن گیری پرس گرم

نحوه کارکرد انواع دستگاه روغن کشی

از دستگاه روغن کشی پرس سرد، برای روغن کشی از انواع دانه های روغنی مثل کنجد، سیاه دانه، فندق، پسته، مغز بادام درختی و بادام زمینی استفاده می شود. پس از آنکه دانه ها از طریق قیف وارد اکسترودر شدند، با پرس کردن دانه ها، روغن آنها خارج می شود و تفاله یا کنجاله آن ها باقی می ماند. این تفاله ها در خوراک دام مصرف زیادی دارد.

از دستگاه روغن گیری پرس گرم، برای حالتی استفاده می شود که دانه ها ابتدا با دمای بالای 100 درجه پخته می شوند و سپس وارد اکسترودر شده و روغن کشی می شوند. البته هنوز حدود 15 تا 20 درصد روغن دارند که توسط روش های شیمیایی بقیه روغن آن استخراج می شود.

دستگاه کره گیر و ارده گیر

این دستگاه امکان تولید ارده و انواع کره از دانه ها و میوه های روغنی مثل بادام زمینی، پسته، نارگیل,کره فندوق و غیره را دارد. جنس دستگاه کره گیر و ارده گیر از استیل است و ظرفیت تولید دستگاه حدود 30 تا 60 کیلو روغن در ساعت است.

سنگ طبیعی موجود در دستگاه ارده گیر باعث می شود ارده تولیدی کاملا نرم و یکدست باشد.دستگاه ارده گیری با تعداد دور کم و درجه حرارت پائین کار می کند، تا ارده ای با کیفیت عالی، نرم و یک دست وکاملا سنتی تولید کند. لوازم جانبی دستگاه ارده گیری فرچه و کاردک است.

دستگاه روغن گیری زیتون

دانه های روغنی که برای استفاده در روغن های مایع مخصوص آشپزی استفاده می شوند عبارتند از: میوه های زیتون، دانه های ذرت، دانه های سویا، دانه های تخم آفتابگردان، دانه های پنبه و دانه های تخم کتان.
اولین مرحله از عملیات استخراج روغن زیتون، شستشوی زیتون است، برای کاهش حضور آلاینده ها، به خصوص خاک که می تواند یک طعم خاصی به نام "طعم خاک" را در روغن داشته باشد.

سپس از دستگاه برای خرد کردن زیتون استفاده می شود. بعد از آن با استفاده از یک سانتریفیوژ، زیتون ها تحت فشار قرار می گیرند تا روغن مایع و آب زیتون را از مواد جامد جدا کند. سپس روغن و آب گیاهان با استفاده از روش های استاندارد دیکانتر از هم جدا می شوند.

این روش به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد و اگر اقدامات احتیاطی لازم صورت گیرد، یک روش معتبر برای تولید روغن زیتون با کیفیت بالا است.دستگاه روغن گیری زیتون دارای قسمت های مختلف از قبیل بونکر، بالابر، همزن خمیر زیتون، دیکانتر، سانترفیوژ، فیلتر تصفیه روغن و تابلو برق می باشد. این قسمت ها در داخل بدنه دستگاه قرار دارند.

دستگاه روغن گیری گیاهان دارویی

ماشین روغن سبز یک دستگاه استخراج گیاهی است که با سرعت، ایمن و کارآمد می تواند روغن های ضروری از مواد گیاهی را استخراج کند. دستگاه روغن گیری کنجد، سیاه دانه، رازیانه و دانه های گیاهان دارویی برای کسب و کار خانگی و عطاری کاربرد دارد.

تولید روغن گیاهان دارویی با ترکیبی از مواد گیاهی خشک و تازه همراه با روغن زیتون یا روغن آفتابگردان است که در کوره های الکتریکی یا میکرو ویو قرار داده می شوند. گیاهانی که در روغن زیتون تزریق می شوند، مناسب برای مصارف بهداشتی و دارویی هستند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>