شفافیت بسته بندیهای محصولات غذایی مدتی است که رویه صعودی را در بازار پلاستیک طی کرده است. شیشه٬ پت٬ پی وی سی٬ پلی استایرن و پلی کربنات در بسیاری از بسته بندیهای شفاف محصولات غذایی استفاده شده اند و هریک نیز کاستیهای خاص خود را دارا هستند.
پلی پروپیلن ذاتا ماده ای نیمه شفاف است. معرفی و ورود به بازار مواد افزودنی شفاف کننده٬ مانند مواد شفاف کننده ای که تحت نام تجاری Millad 3988٬ درب دنیای جدیدی را جهت اعطای شفافیت بسیار بالا به پلی پروپیلن در کنار حفظ کاراییهای فیزیکی پلی پروپیلن بر روی تولید کنندگان گشوده است. پلی پروپیلن شفاف شده بدین طریق٬ یک انتخاب ارزان تر در مقایسه با سایر پلیمرهای شفاف و یا شیشه است.
با استفاده از این نوع پلی پروپیلن٬ تولیدکنندگان محصولات پلاستیکی در صنایع غذایی و دارویی می توانند به کالاهای خود تعدادی از خواص مورد نظر خود همانند: شفافیت٬ عدم نفوذپذیری در برابر گازها٬ مقاومت در مقابل مواد شیمیایی و.. را یکجا اعطا کنند.
کاهش ماتی/ افزایش شفافیت
یکی از مواد شفاف کننده مورد استفاده در فرآیند شفاف سازی پلی پروپیلن٬ نسل جدید از مواد شفاف کننده با نام تجاری 3988 Millad می باشد که شفافیت بالاتری را در مقایسه با سایر مواد شفاف کننده موجود در بازار مانند Dibenzylidene sorbitol (DBS) می بخشد.
تأثیر گذاری بر روی طعم و بوی کالا
تست های چشایی و بویایی انجام شده بر روی تأثیر احتمالی مواد شفاف کننده Millad 3988 در مقایسه با مواد شفاف کننده DBSو یا حتی پلی پروپیلن عادی نشان دهنده عدم تأثیر بر روی طعم و بوی کالای تولید شده با مواد پلی پروپیلن حاوی مواد شفاف کننده Millad است.
موارد استفاده از پلی پروپیلن شفاف شده در بخش های مختلف از صنعت: