شکلات ماده غذایی خوشمزه ای است که دارای ارزش غذایی بالایی می باشد.این ماده غذایی ارزشمند توسط برخی از پزشکان برای درمان بیماری های خاصی تجویز می شود. در خط تولید کاکائو از موادی مانند:
شکلات را می توان به عنوان افزودنی بسیار خوشمزه در تولید انواع کیک و بستنی و انواع کلوچه و.. استفاده کرد.
انواع مختلف شکلات
شکلات، ماده غذایی مشهوری در سراسر دنیاست که انواع و اشکال بسیار متنوعی دارد. معمولاً با تغییر در میزان مواد تشکیل دهنده ی شکلات ها، انواع متفاوتی از آن را ایجاد می نمایند.
شکلات تیره: شکلاتی که بدون شیر تهیه می شود. گاهی به آن، شکلات ساده هم می گویند. معمولاً در تهیه آن، 35 درصد کاکائو به کار می رود.
شکلات شیری: در تهیه آن، شیر هم به کار رفته است. در درست کردن آن، 25 درصد کاکائو استفاده شده است.
شکلات کم شیرین: نوعی شکلات است که برای تهیه غذاها به کار می رود. مقدار شکر آن هم کم می باشد.
شکلات سفید: شکلاتی است که در تهیه آن، تنها از چربی دانه کاکائو، نه خود آن، استفاده می شود.معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و… را برای طعم دادن به شکلات اضافه می کنند.
در شکلات های تخته ای از مغز میوه جات مثل، گردو، فندق، بادام زمینی و… استفاده می شود. گاهی عسل، کارامل، مربا، کشمش یا مویز هم در تهیه شکلات به کار می رود. شکلات یکی از معروف ترین اسنک ها در همه جای دنیاست.
مواد اولیه برای تولید شکلات
خمیر کاکائو فاز چربی قند و برای شکلات های نیمه خمیر کاکائو حذف شیر انجام می شود.
ماشین آلات مورد نیاز تولید شکلات
راه اندازی خط تولید کاکائو
اگر تمایل دارید محصولی را تولید کنید که نه تنها مورد علاقه کودکان باشد، بلکه در میان بزرگسالان و در کسب و کارهایی مانند کافی شاپ هم طرفداران خاص خود را داشته باشد، می توانید خط تولید کاکائو را راه اندازی نمایید.
دستگاه میکسر کاکائو
دستگاه میکسر پودر برای میکس انواع پودر و تولید کاکائو با ظرفیت های مختلف و به بهترین شکل طراحی و ساخته می شود.