با توجه به حساسیت و محدودیت های قانونی اجاره کارت بازرگانی، قبل از هر اقدامی با کارشناسان زینگ در زمینه اجاره کارت بازرگانی، رایگان مشورت نمایید.
برای تماس با ما اینجا کلیک کنید.
اجاره کارت بازرگانی جهت صادرات:
اجاره کارت بازرگانی جهت صادرات برای افرادی که کارت بازرگانی نداشته و قصد دارد به عنوان یک صادرکننده فعال تجارت بین المللی را تجربه کنند پیشنهاد می شود اما باید کامل شرایط آن را بدانند و بعد اقدام به انجامش نمایند.
کارت بازرگانی:
کارت بازرگانی را اتاق بازرگانی می دهد و مجوزی است که به یک شخص حقیقی یا حقوقی به موجب ماده 2 قانون صادرات و واردات اجازه می دهد که با خارج از کشور تجارت کند، اعتبار کارت بازرگانی یک ساله است و بعد از یک سال باطل می شود و باید برای تمدید اقدام کنید و دریافت آن یک سری مدارک لازم دارد.
مدارک مورد نیاز کارت بازرگانی:
مدارکش هم یک برگ اصل اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی است که شما به عنوان یک شخص حقیقی یا حقوقی باید در دفاتر ثبت نام کنید یعنی بگویید من از این به بعد معاملاتم را به ثبت و مالیات گزارش می کنم که بشود معاملات و تراکنش های شما رصد شود.
مدرک بعدی اصل گواهی عدم سوء پیشینه است که بیشتر از 6 ماه از آن نگذشته باشد، که این مدرک را پلیس + 10 می دهد که شما تخلف و سوء پیشینه ندارید، مدرک بعدی اصل مفاصا حساب مالیاتی است، یعنی مالیات هایمان را مثلاً تا فلان تاریخ تایید کردیم و مشکلی از نظر مالی، چه به عنوان شخص حقیقی و چه به عنوان شخص حقوقی نداریم، البته این شرایط برای شخص حقیقی است، اصل کارت ملی و یک سری کپی از پشت و روی آن، سه قطعه عکس شش در چهار هم جز مدارک هستند.
ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی که حداقل باید دیپلم داشته باشید، اصل کارت پایان خدمت برای آقایان، داشتن حداقل سن 23 سال کامل، گواهی بانکی که حساب جاری داشته باشید و در حساب جاری تان برگشتی نداشته باشید و اعتبار دارید.
یک مدرک از این مدارک هم در واقع باید داشته باشید یا اصل و کپی سند شش دانگ که به نام خودتان باشد، به عنوان دفتر کارتان یا اصل و کپی اجاره نامه محضری معتبر به نام کسی که می خواهد کارتبازرگانی بگیرد و بگوید این اجاره نامه هولوگرامی است که البته الان اجاره نامه را فقط هلوگرامی قبول می کنند یعنی دستی نباشد که خودتان بخواهید بنویسید، اگر بگویید من یک تولید کننده هستم که می خواهم کارت بازرگانی بگیرم باید مدرک تولیدی معتبر از یکی از وزارتخانه ها ببرید.
ملک هم حتماً باید اداری یا تجاری باشد، این که ملک مسکونی ببرید و بگویید خانه من است و … قبول نیست، سومی هم امضای دو تا شاهد است.
چه کسانی نمی توانند کارت بازرگانی دریافت کنند؟
کارمندان تمام وقت دستگاه دولتی نمی توانند کارت بازرگانی دریافت کنند، هر شخصی بیشتر از یک کارت بازرگانی نمی تواند بگیرید، اعم از حقیقی و حقوقی، شخص حقیقی می شود مثلا من طاها شیشه گری و حقوقی می شود شرکتی که طاها شیشه گری مدیر عاملش است یا عضو هیئت مدیره یا سهام دارش است، هر واحد ملکی یک کارت بازرگانی بیشتر نمی تواند بگیرد یعنی شما نمی توانید یک ملک اداری داشته باشید و روی آن 10 تا کارت بازرگانی بگیرید.
آدرس های درج شده
آدرس های درج شده در اظهارنامه ثبتی مفاصا حساب و سند مالکیت باید تجاری باشند و با هم مطابقت داشته باشند یعنی نمی توانید مثلاً به اداره مالیات یک آدرس بدهید به ثبت یک جای دیگر آدرس بدهید بعد برای کارت بازرگانی آدرس دیگری بدهید، باید همه با هم مطابقت داشته باشند و اداری تجاری باشند و اینکه متقاضی هم باید در همه مراحل حضور داشته باشد.
کارشکنی صراف صادر کننده و وارد کننده:
صراف صادر کننده و وارد کننده نمی توانند کارشکنی کنند چون معامله انجام نمی شود، اگر صادر کننده پول را واریز نکند یعنی صرافی ریال را واریز کرده است اما صادر کننده حواله نکند، اگر این کار را نکند تعهد ارزی اش رفع نمی شود، بانک مرکزی هم کارت بازرگانی اش را باطل می کند و دیگر نمی تواند کار کند.
اظهار نکردن در سامانه:
اگر اظهار نکنید اصلا نمی توانید از گمرک جنس ارسال کنید مگر اینکه جنس تان خیلی کوچک باشد، مثلاً به عنوان نمونه، ارسال های اینطوری داشته باشید ولی مثلاً ده تن جنس را شما نمی توانید بدون اینکه کسی بفهمد از کشور صادر کنید، حتما باید در گمرک اعلام کنید که حتماً اظهار می شود.
کارت بازرگانی اختصاص به تولید واردات ندارد:
کارت بازرگانی را که شما می گیرید با آن می توانید واردات و صادرات انجام دهید، می توانید اصلا تولید کننده نباشید، می توانید کسی باشید که بازاریاب است، از یک تولید کننده ایرانی جنس می گیرید و در یک بازار در خارج از کشور، به خریدار خارجی آن را می فروشید.
نرخ ارزی که می خواهیم بفروشیم:
در سنا ریت نرخ ارز حواله نیمایی مشخص است باید همان عدد را بزنید.
اجاره کارت بازرگانی:
اگر کارت بازرگانی اجاره کنید مشکلی ندارد ولی تمام مسئولیت مالیات و این ها به نام آن فردی است که صاحب کارت بازرگانی است یعنی شما حتی اگر نخواهید آدم صادق و از نظر کاری آدم متعهدی باشید میتوانید اصلا مالیاتش را هم به عهده نگیرید ولی همه مالیات به عهده آن شخصی است که اجاره می دهد برای همین توصیه این است که هیچ وقت کارت بازرگانی تان را اجازه ندهید چون مشکلاتی به وجود می آید.
تجارت بدون کارت بازرگانی:
بدون کارت بازرگانی نمی شود تجارت بزرگ انجام داد، تجارت های کوچک مثل یک نمونه فرش بفرستید اسمش تجارت نیست، مثلاً می توانید به عنوان اینکه من دارم برای فامیلم می فرستم آن یک دانه فرش را بفرستید ولی اگر دارید تجارت می کنید کار بزرگی است.
دریافت کارت بازرگانی بدون داشتن شرکت:
شما می تواند به عنوان یک شخص حقیقی، بدون شرکت، کار بازرگانی بگیرید ولی حداقل یک ملکی را باید اجاره داشته باشید که بگویید اینجا دفتر کار من است.
نوسانات قیمت برای تاجر:
معمولا خیلی از افراد تعهدشان را تا لحظه آخر نگه می دارند چون فکر می کنند آن لحظه آخر قیمت بالاتر می رود ولی نوسان برای تاجر خیلی مهم نیست.
بلوکه شدن پول بعد از حواله:
صادر کننده دیگر هیچ تعهدی ندارد، چون شما به صادر کننده گفتید به حساب آقای فلانی در ترکیه پول واریز کنید او هم واریز می کند ولی اینکه بعد از واریز پول به حساب این شخص، بانک به او می گوید پول شما بلوکه شده است چون با ایران در ارتباط بوده است و تحریم بوده است دیگر هیچ ربطی به صادر کننده ندارد و آن آقا هم به کسی که می خواست جنس بفروشد می گوید من به شما جنس نمی فروشم چون پولی که برای من واریز کردید اصلاً پول نیست بلکه بلوکه شده است.
اعتماد برای واریز پول قبل از ارسال و تحویل جنس:
معمولاً بعضی از تجارت ها اینطوری است که شما نقدی باید پول را بدهید تا معامله انجام شود ولی بعضی ها دو یا سه ماه به شما فرصت می دهند مثلاً می گویید من به شما اعتماد ندارم، اجازه دهید جنس وارد گمرک شود، گمرک من تایید کند که جنس وارد شده است بعد من پول شما را می دهم ولی بعضی ها هم هستند که نقدی می گیرند و دیگر اساس تجارت هم بر اعتماد است، باید افراد را بشناسید.
برای دفاتر حسابداری حسابدار نیاز نیست:
اگر حجم معاملاتتان کم است در حال حاضر می توانید اصلا اعلام عدم فعالیت کنید و فعالیتی نداشته باشید و دفاتر داشته باشید ولی تعهد دهید که اگر فعالیت دارید در این دفاتر گزارش کنید.
معیار کارمند بودن برای کارت بازرگانی:
معیار کارمند بودن برای کارت بازرگانی این است که استعلام می کنند آیا شما حکم کارگزینی دارید، اگه شما کارمند دولت باشید از فلان سازمان استعلام می کنند مثلاً شهرداری اعلام می کند که این شخص کارمند من است، استعلامش را می گیرند و بعد رد می شود.
مالیات دادن:
اگر فعالیت ندارید هیچ فعالیتی گزارش نشده است و مالیات شما هم صفر است ولی شما یک پرونده مالیاتی باید داشته باشید یعنی اعلام کنید من از این به بعد هر معامله ای داشته باشم در این سامانه گزارش می کنم و مالیاتش را هم می دهم ولی الان هیچ فعالیتی نداشتم، تازه اول کارم است و هیچ معامله ای انجام نشده است و بعد معاف از مالیات می شوید.
حقیقی بهتر است یا حقوقی:
فرقی ندارد که حقیقی بهتر است یا حقوقی، اگر ملکتان به نام مدیر عامل است، حقیقی است که اگر به نام مدیرعامل بگیرید بهتر است. بهتر است اگر دارید این کار را انجام بدهید چون ممکن است از این بعد رصد کنند و بیشتر به این سمت بروند که تطابق داشته باشد، بهتر است که کارت بازرگانی را سری بعد حقوقی بگیرید ولی اگر کارت بازرگانی به نام مدیر عامل باشد می توانید بعدا ربط دهید و بگویید به نام مدیر عامل گرفته شد.
با توجه به حساسیت و محدودیت های قانونی اجاره کارت بازرگانی، قبل از هر اقدامی با کارشناسان زینگ در زمینه اجاره کارت بازرگانی، رایگان مشورت نمایید.
برای تماس با ما اینجا کلیک کنید.
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)