نحوه محاسبه ارزش کالا در صادرات:
نحوه محاسبه ارزش کالا در صادرات را لازم است به عنوان یک صادرکننده بدانید که چه مسائلی را مد نظر قرار می دهند و خصوصا در انواع حمل و نقل ها چه مسائلی در صورت ضرر دیدن به عهده شماست.
حمل و نقل زمینی و ترانزیت:
ابتدا باید ارتباط یک متصدی حمل و نقل جاده ای را با طرف قراردادش که این طرف قرارداد یا فورواردر است یا مستقیما صاحب کالا است، بررسی کرده و پس از اتمام مطالب مربوط به قراردادی که به آن اشاره شد، وارد مبحث ترانزیت می شویم. و مسئولیت ها و حقوق حمل کننده را در قبال گمرک بررسی خواهیم کرد.
در مطالب قبلی به مسئولیت های حمل کننده اشاره کردیم که در این مقاله ادامه خواهیم داد. قبلا گفتیم که آیا یک حمل کننده جاده ای در صورت بروز خسارت به کالا یا تاخیر در حمل و تحویل به گیرنده، مسئولیتی متوجه او هست یا خیر؟ و اگر چنین مسئولیتی هست چطور می شود این را محاسبه کرد؟
نحوه محاسبه کردن ارزش کالا:
مطلب بعدی که به آن اشاره شد این بود که در صورت بروز خسارت به کالا چه باید کرد؟ میزان خسارت حادث شده را محاسبه می کنیم. به چه صورت؟ به این صورت که میزان ارزش کالا را در روز و محل بارگیری در نظر می گیریم. نحوه محاسبه کردن به چه صورت است؟
اگر قیمت کالا در روز عرضه نشده باشد، قیمت کالا در بازار روز را در نظر بگیرید. اگر چنین چیزی وجود نداشت، ارزش کالای مشابه با همان کیفیت را در نظر بگیرید. به این صورت میزان خسارت وارد شده به ذینفع را حساب کنید.
از طرفی میزان سقف مسئولیت ها را که در بحث قبلی به آن پرداخته شد را محاسبه کنید. چون عدد ثابتی ندارد. یعنی سقف مسولیت حمل کننده، تابعی از وزن محموله است. برای محاسبه در حمل و نقل بینالمللی فرمولی وجود دارد.
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)