نکاتی مهم برای افزایش طول عمر هد و کاهش هد گرفتگی دستگاه چاپ بنر:
- مرکب با برند معتبر و استاندارد باید استفاده شود.
- درصورتی که تصمیم به تعویض برند مرکب دارید حتماً تمامی مسیرهای شیلنگ مرکب، ساب تانک و هد را سالونت مرغوب و استاندارد شستشو دهید.
- دما و رطوبت در حین چاپ بسیار مهم است. زمانی که دستگاه چاپ بنر در حال انجام کار است باید دمای محیط و رطوبت هوا استاندارد باشد.
- در زمانی که دستگاه چاپ بنر و فلکس بیش از 2 ساعت از چاپ متوقف خواهد شد. باید کریج در محل پارک خود (سینی حاوی سالونت که زیر هدها قرار می گیرد) گذاشته شود.
- پایان شیفت کاری خود زیر هدها را با قاشقک آغشته به سالونت تمیز نمایید. تا اگر در حین کار پرز یا هرگونه گردوغبار از بین برود.
- مراقب باشید به هیچ وجه اجسام سخت با هد برخورد نکند؛ و برای تمیز کردن هدها فقط از دستمال هدنما استفاده کنید حتی دستمال کاغذی مناسب این کار نیست.
- برای برطرف کردن هد گرفتگی می توانید از روغن هد یا اسپری سالونت معتبر استفاده نمایید.
- تنها مادهای که به هد شما آسیب نمی زند سالونت روغن هد است. پس لطفاً برای شست وشوی هد از هیچ گونه ماده ی تمیزکننده استفاده نکنید.
- درصورتی که به هر دلیلی قراراست دستگاه چاپ بنر شما بیش از 72 ساعت خاموش باشد مسیرها را با سالونت شست وشو دهید و داخل هد را با روغن هد پر نمایید.
- فیلترهای مرکب پس از مدت یک سال کیفیت لازم را از دست می دهد. برای جلوگیری از ورود مواد اضافی به هدها بهتر ازهر 12 ماه فیلترها را تعویض نمایید.
موارد مهم و کاربردی در خرید دستگاه چاپ:
- سرعت در چاپ: در نسل جدید دستگاه های چاپ به دلیل نازل های بیش تر در کف هد سرعت عملاً چند برابر شده است؛ و معمولاً دستگاه های کونیکا با هدهای 512 و 1024 بهترین مدل ها می باشد.
- کیفیت در چاپ: در چاپ هایی که با فونت ریز کاملاً مشهود می باشد که می توان نوشته یا حتی تصویر ریز را به خوبی نمایش داد.
- بردهای داخل دستگاه از نسل جدید (عیب یاب اتومات) است. ضمناً قابل ذکر است که برای دستگاه های معتبر خارجی مهم است که میزان فروش به حدی باشد که هم قطعات کامل در دسترس باشد وهم تکنسین.
- نسل جدید موتورهای چاپ باید به سرور مجهز باشد تا برق کمتری مصرف کنند.
- سیستم پرچ مجزا از دیگر محسنات دستگاه چاپ می باشد تا برای رفع هد گرفتگی فقط یک رنگ پرچ شود. ضمناً در هدهای جدید شیلنگ مخصوص هواگیری کمک شایانی به اپراتورهای چاپ کرده است.
- مجهز بودن به هیتر از نوع کم مصرف
- پارکینگ هد
- مهم ترین مسئله وجود نرم افزار راحت برای کاربری و اپراتوری می باشد.
- هیتر عقب از شاخص ترین و کلیدی ترین قسمت ها می باشد تا در صورت چروک بنر یا فلکس آن را نرم کند.
- داشتن بدنه ای سنگین تر و استاندارد
- سیستم عیب یاب اتومات یا همان دیاک تا برای کاربر یا تکنسین تعمیرات آسان تر شود.
- مجهز به دو سنسور رول بازکن و جمع کن می باشد.
- مجهز بودن به سنسور ستاپ اضطراری در دو طرف دستگاه برای موارد خاص و همچنین ساپورت کردن اکثر مدیاهای موجود مثل بنر، فلکس، مش، استیکر می باشد.
اولین موضوع در نگهداری بهتر دستگاه چاپ بنر، محل نصب دستگاه یا همان کارگاه یا چاپخانه می باشد. چراکه گردوخاک باعث نازل گرفتگی هدها و جمع شدن خاک در قسمت های مختلف دستگاه که روغن و گریس در آن قسمت کاربرد دارد می شود و باعث مستهلک شدن همان قسمت از دستگاه بنر می شود.
دومین موضوع تمیز بودن دستگاه چاپ در پایان هرروز کاری است به این صورت که جوهرهای اضافی که توسط اپراتور و پرچ کردن بر روی دستگاه ریخته شده است را تمیز نمایید.