اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


کاربرد چاپ سه بعدی

کاربرد چاپگرهای سه بعدی

امروزه مدل سازی سه بعدی در رشته های گوناگونی همچون قطعه سازی، معماری، طراحی صنعتی، روباتیک، صنایع هوافضا و…رایج است. این مدل سازی ها تا پیش از این به شکل تصاویر دوبعدی روی صفحه های نمایشگر یا روی کاغذ ارائه می شدند تا افراد با دیدن آن ها درکی ازآنچه طراحان در ذهنشان دارند به دست آورند.

کاربردهای پرینتر سه بعدی در صنایع مختلف

متأسفانه؛ اکثر تکنولوژی های جدید از صنایع نظامی متولد می شوند. فناوری پرینتر سه بعدی هم از این قاعده مستثنا نیست و در ساخت قطعات نظامی ظهور کرده است.اما پس از مدتی، کاربردهای این تکنولوژی در صنایع دیگر مطرح شده است. این کاربردها که معمولاً در مواردی ست که پیچیدگی قطعه زیاد است و یا به نمونه اولیه جهت مدل سازی نیاز است.

1- صنایع نظامی

صنایع نظامی دقیق و دارای قطعات پیچیده اند. معمولاً هزینه هم خیلی مهم نیست. این ویژگی های پرینتر سه بعدی را به یکی از دستگاه های اصلی مجموعه های تحقیقات و تولیدات نظامی تبدیل کرده است.

2- صنایع فضایی

ساخت قطعات دقیق در ابعاد کوچک یکی از ملزومات صنایع فضایی ست؛ اما کاربرد منحصربه فرد پرینتر سه بعدی در فضاست. جایی که امکان ساخت قطعات با تکنیک های دیگر ساخت و تولید میسر نیست.افراد مستقر در پایگاه های فضایی برای امور تعمیراتی و آزمایشات خود نیاز به قطعات جدید دارند. امری که با استفاده از پرینتر سه بعدی به راحتی قابل دستیابی ست.

موضوع جالب دیگری در تحقیقات واحد R&D ماشین سازی IRAN3D به دست آمده است. شرکت های بزرگ فضایی دنیا قصد دارند مقر خود در ماه را با استفاده از پرینتر سه بعدی بسازند. این پروژه عظیم توسط تیم تحقیقاتی ناسا در حال انجام ست و یکی از مدیران اصلی پروژه ایرانی هستند.دانشمندی که باعث افتخار همه ما هستند و همکاری خوبی با تیم "ایران تری دی" داشته اند که جای قدردانی دارد.

3- طلا و جواهر

پرینتر سه بعدی در صنعت طلا و جواهر کاربردهای ویژه ای دارد. مدل سازی دقیق و ظریف با قابلیت ریخته گری طلا، از مهم ترین بخش های این صنعت است. دقت و کیفیت سطح، اهمیت به سزایی در صنعت طلا و جواهر دارد.

در سال های اخیر، شاهد ورود مدل های پیچیده و زیبای طلا و جواهر به کشور بوده ایم. هنرمندان و صنعتگران طلا و جواهر کشور، در بسیاری از موارد در رقابت ضعیف شده بودند؛ اما هم اکنون با استفاده از دستگاه پرینتر سه بعدی ایرانی، صنعت طلای کشور پیشرفت سریع خود را از سر گرفته است.

4- معماری

طراحان سازه ها علاقه مندند، ماکت ساختمان موردنظر خود را به صورت واقعی ببینند. این منظور با استفاده از پرینتر سه بعدی امکان پذیر است. طراحان غرفه های نمایشگاهی، طراحان داخلی و سازندگان مجتمع های مسکونی و تجاری، مزیت ویژه ای با استفاده از پرینتر سه بعدی خواهند داشت. البته دقت دستگاه های پرینتر سه بعدی iran3d برای این منظور 0.1 میلی متر است و هزینه و قیمت کمی دارند.

5- انیمیشن

طراحان شخصیت های کارتونی علاقه مندند، شخصیت های موردنظر خود را مدل سازی کنند. این کار بارها و بارها انجام می شود تا شخصیت موردنظرشان ساخته شود. برای طراحان شخصیت های کارتونی دستگاه پرینتر سه بعدی iran3d-fdm/250 توصیه می گردد.

6- خودرو

صنایع خودروسازی نیاز به مدل سازی پیچیده دارد. قطعات سه بعدی طراحی شده و باید بارها و بارها نمونه سازی گردد.

7- پزشکی

قطعات بدن از جمله استخوان ها برای هر انسان متفاوت است. توسط دستگاه پرینتر سه بعدی، اسکلت بدن متناسب با هر عضو طراحی شده و مدل سازی می گردد. این کاربرد پرینتر سه بعدی نیاز به دقت بالایی دارد.

8- کفش

در صنعت کفش، طراحی اهمیت ویژه ای دارد. طراحان کفش بارها و بارها یک نمونه را تست می کنند تا نهایتاً مدل مطلوب را انتخاب و تولید انبوه نمایند.

9- آموزشی

دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی نیاز مبرمی به دستگاه های پرینتر سه بعدی دارند.

10- خانگی

پیش بینی می شود پرینتر سه بعدی مانند پرینترهای دوبعدی جای خود را در همه مشاغل باز کنند.همه مشاغلی که نیاز به قطعه دارند لازم است ابتدا یک نمونه تستی تولید نمایند و سپس تولید انبوه را آغاز کنند.آینده نزدیک با کاهش قیمت پرینتر سه بعدی، مصارف خانگی این تکنولوژی آغاز می گردد.

طرز کار چاپگرهای سه بعدی

فرآیند پرینت سه بعدی خودکار است و بنابراین هر فرد مبتدی می تواند با آن کار کند. بااین حال بسیاری از اتفاقات هنگام پرینت رخ می دهند که کاربر از آن بی اطلاع است. در این قسمت با یک نمای کلی، اجزای مختلف یک پرینتر سه بعدی معمول را معرفی می کنیم.

  • نرم افزار طراحی CAD فایل خروجی را با فرمت قابل پرینت سه بعدی به کاربر می دهد. فایل خروجی به صورت یک شبکه خطوط است که یک حجم سه بعدی را محصور می کند.
  • نرم افزار پرینتر سه بعدی فایل سه بعدی خروجی را به صدها لایه دیجیتالی تبدیل می کند که هر یک از این لایه ها بعداً توسط پرینتر به عنوان خروجی پرینت می شوند.
  • هر لایه روی لایه دیگر پرینت می شود تا مدل نهایی به دنیای واقعی وارد شود.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>