اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کشتی بادبانی

به منظور تحقق آرمان های سازمان IMO در راستای کاهش آلودگی و به صفر رساندن میزان آلاینده ها ی سوخت کشتی ها، گرایش به سمت ساخت کشتی های بادبانی روز به روز افزایش می یابد.به نقل از رویترز در حال حاضر بیش از 200 کارگر از 27 کشور در حال ساخت کشتی های بادبانی با کربن خنثی در کاستاریکا هستند این کشتی ها قادر خواهند بود تا 350 تُن بار حمل کنند.

بر اساس این گزارش شرکت Sailcargo Inc به عنوان پشتیبان طراحی و ساخت این کشتی است که از یک مهندس فنلاندی به نام "اینگرید" الهام گرفته است."anielle Doggett" مدیر اجرایی Sailcargo در مورد روی آوردن صنعت کشتیرانی به ساخت کشتی های بادبانی می گوید: این کشتی به نام Ceiba اولین شناور بادبانی در جهان است که با کمک دو موتور الکتریکی با نیروی باد کار می کند.

وی با اشاره به اینکه ساخت چنین کشتی هایی یک راه حل زیست محیطی با صرفه به منظور تحقق اهداف سازمان بین المللی دریانوردی است یاد آور شد: یکی از مهم ترین مواردی که در این ارتباط دنبال می شود سود آوری اقتصادی آن است، زیرا توسعه این پروژه ها باعث می شود در فقیرترین مناطق کاستاریکا که 125 کیلومتر دورتر از پایتخت است، ساخت شناور های بادی روز به روز بر ابعاد خود بیفزاید.

وی خاطر نشان ساخت: ما برای اثبات واقعیت هایی که در گذشته در زمینه کشتی های بادبانی وجود داشت و هیچ نوع آلودگی تولید نمی کرد، از فرماندهان سابق کشتی های سنتی برای کسب تجربه استفاده می کنیم.

به گفته وی این کشتی در سال 2022 در مسیر های کانادا، اکوادور و هاوایی با کربن صفر درصد فعالیت خود را آغاز می کند و با راه اندازی آن در مدت شش سال سرمایه گذاری 4.2 میلیون دلاری آن باز می گردد."John Portrays" بنیانگذار Sailcargo نیز پیرامون ساخت این شناور گفت: ما می خواهیم این کشتی گل سرسبد کشتی های بادبانی باشد که با پرچم کاستاریکا به صادرات و واردات کالا ها اقدام کند.

وی در پایان گفت: اطمینان دارم که صنعت کشتیرانی نسبت به بازگشت کشتی های بادبانی و تأثیر مثبت آن ها در محیط زیست به مرور زمان نسبت به ساخت این قبیل کشتی ها اقدام خواهد کرد، زیرا از هر نظر به صرفه هستند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>