اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

پیشرفت های ایجاد شده در علوم پزشکی باعث سهولت در انجام درمان ها شده اند. با مقایسه ای سر انگشتی بین تکنولوژی حاضر و گذشته ای نه چندان دور، در خواهیم یافت که فنآوری تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی تا چه حد تغییر کرده است. از طرفی گسترده تر شدن طیف بیماری ها نیز الزام به تحولات تکنولوژیک را دوچندان کرده اند.

دندان درد یکی از دردهایی است که عمده دلیل پیدایش آن، وجود عارضه ها در ریشه دندان است. بسیاری از ما درد دندان را تجربه کرده ایم و به خوبی دریافته ایم که تا چه حد می تواند آزاردهنده باشد. از این رو، درمان ریشه دندان از حساس ترین و مهم ترین اقداماتی است که برای بازیابی سلامت دندان به کار گرفته می شود.

درمان ریشه دندان به چه معناست؟
درمان ریشه دندان به این معنیست که عصب دندان را خارج و فضای داخل کانال را تمیز کرده و در انتها برای جلوگیری از ورود میکروب به فضای ریشه دندان، آن را پر کنیم. اهمیت درمان ریشه دندان یا عصب کشی این است که بتوانیم دندان را همچنان در دهان خود داشته باشیم. هرچند بعد از درمان ریشه، ادامه روند زندگی دندان، بدون عصب زنده خواهد بود.

دندان

در گذشته، بیمارانی که مبتلا به درد دندان می شدند، ناچاراً باید اقدام به کشیدن دندان می کردند. از این رو، بسیار پیش می آمد که یک فرد جوان نیز با کمبود چندین دندان در دهان مواجه باشد. اما به لطف رشد تکنولوژی های دندانپزشکی و ابداع شیوه های جدید، روندی متفاوت برای درمان ریشه دندان به کار گرفته می شود.

نتیجه درمان ریشه دندان چیست؟
لازم است بعد از درمان ریشه دندان و به هنگام غذا خوردن، احساس درد در دندان ها نداشته باشیم. دردهای ناشی از حساسیت دندانی به خصوص در مواقعی که غذاهای بسیار سرد یا داغ مصرف می کنیم بیشتر احساس می شوند. پس مهم ترین هدف از درمان ریشه دندان این است که از دردهای ناشی از پوسیدگی دندان در امام باشیم. از طرف دیگر، باقی ماندن دندان در دهان موجب حفظ و مراقبت از زیبایی چهره نیز خواهد شد.

اگر تا بحال در مطب دندانپزشکی، تحت درمان ریشه دندان قرار گرفته اید، احتمالاً با دستگاهی شبیه به یک قلم دیجیتالی مواجه شده اید. این دستگاه به آن روتاری یا چرخشی گفته می شود، وسیله ای برای درمان ریشه دندان است. این وسیله می تواند با دقتی بسیار بالاتر و به خرج دادن ظرافت زیاد، باعث درمان بهتر ریشه دندان شود.

فایل روتاری؛ شیوه ای برای درمان ریشه دندان
در سال های گذشته و پیش از رشد تجهیزات پزشکی، درمان ریشه دندان توسط دست انجام می شد. درمان کردن ریشه دندان با دست، مهارتی بسیار بالاتر برای دندانپزشک می طلبد.

اما این روزها با رشد تکنولوژی های پزشکی و دندانپزشکی، درمان ریشه دندان به وسیله فایل روتاری و دستگاه مربوط به آن انجام می شود. درمان ریشه دندان با فایل روتاری موجب افزایش دقت حرکات و کاهش چشمگیر اشتباهات و خطاهای دندانپزشک می شود.

استفاده از دستگاه و فایل روتاری برای درمان ریشه دندان باعث پاکسازی و تخلیه بهتر کانال های ریشه دندان می شود.

استفاده از فایل روتاری برای درمان ریشه دندان، مزایای بسیاری به همراه خود خواهد داشت. اولین مزیتی که برای بهره مندی از دستگاه روتاری و فایل روتاری تعریف شده است، سهولت استفاده و سرعت عمل بالای آن در درمان ریشه دندان است.

علاوه بر این، این روش درمانی باعث افزایش دقت دندانپزشک در طول درمان می شود و همچنین انرژی کمتری نیز از وی خواهد گرفت. همچنین به گفته بسیاری از بیماران، استفاده از این روش باعث کاهش دردهای پس از درمان ریشه دندان می شود.

دندان

اهمیت استفاده از فایل روتاری در درمان ریشه دندان
فایل روتاری در شکل، فرم و جنس های مختلفی تولید شده است. هر کدام از جنس ها و شکل های مختلف فایل روتاری برای درمان خاصی به کار گرفته می شوند. این امر باعث می شود تا فایل روتاری مورد استفاده، دقیقاً به شکل و فرم کانال ریشه مورد نظر باشد.

انجام چنین کاری موجب بالا رفتن چشمگیر کیفیت و دقت درمان ریشه می شود. همچنین سرعت و سهولت عصب کشی دندان را نیز تا حد زیادی افزایش می دهد.

به کار بردن حرکات دست برای تخلیه کانال ها و پاکسازی ریشه در روش سنتی، دقت، زمان و انرژی زیادی را می طلبد. این امر باعث ایجاد خستگی در دستان دندانپزشک می شود که ممکن است دقت او را کاهش داده و موجب جلوگیری از کسب نتیجه مطلوب شود.

بهره گیری از فایل روتاری برای درمان ریشه دندان، در به دست آمدن نتیجه مورد نظر تأثیرات بسیاری دارد. هرچند امروزه کمتر دندانپزشکی دیده می شود که مطب خود را به دستگاه روتاری مجهز نکرده باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>