اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

انواع روش های جراحی ایمپلنت دندان
جراحی ایمپلنت دندان روشی است که باعث جایگزینی ریشه های دندان با فلز و پست های پیچ مانند می شود؛ و دندان های آسیب دیده یا مفقود شده را جایگزین دندان های مصنوعی می کند؛ و بسیار شبیه به دندان های طبیعی می باشد. جراحی ایمپلنت دندان در انواع روش ها می تواند جایگزین خوبی برای دندانها یا بریج باشد؛ و در صورت عدم وجود ریشه های طبیعی دندان امکان ساخت دندان های مصنوعی یا جایگزینی دندان را فراهم می نماید.

نحوه انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان بستگی به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک شما دارد. ممکن است جراحی ایمپلنت دندان انواع مختلفی از روش های کاربردی را شامل شود. فایده اصلی ایمپلنت، پشتیبانی کامل از دندانهای جدید شماست. این عمل فرآیندی است که نیاز به استخوان محکم در اطراف کاشت دارد. از آنجا که این بهبودی استخوان نیاز به زمان دارد، این روند می تواند ماه ها طول بکشد.

کاشت دندان به صورت جراحی در استخوان فک شما قرار می گیرد، دقیقا جایی که به عنوان ریشه دندان های از دست رفته شما بوده است. از آنجا که تیتانیوم موجود در ایمپلنت ها با استخوان فک شما به هم می پیوندد، کاشت ها نمی لغزند، سر و صدایی ایجاد نمی کنند و یا باعث آسیب به استخوان نمی شوند.

به طور کلی، اگر شما:
یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید

یک فک داشته باشید که رشد کامل داشته باشد

استخوان کافی برای تأمین ایمپلنت یا پیوند استخوانی داشته باشید

بافت های دهانی سالم داشته باشید

شرایط سلامتی نداشته باشید اما این شرایط بر بهبود استخوان تأثیر نگذارد

مایل به استفاده از پروتز نباشید

می خواهید گفتارتان را بهتر کنید

حاضرید چندین ماه به این روند متعهد باشید

سیگار نمی کشید

می توانید از جراحی کاشت ایمپلنت برای درمان خود استفاده کنید.

دندان

خطرات جراحی ایمپلنت دندان
مانند هر عمل جراحی، کاشت دندان خطرات سلامتی را نیز به همراه دارد. اگرچه این مشکلات نادر هستند و در صورت بروز معمولاً جزئی اند، و به راحتی درمان می شوند. خطرات شامل موارد زیر است:

عفونت در محل کاشت
صدمه یا آسیب به ساختارهای اطراف آن، مانند سایر دندان ها یا رگ های خونی

آسیب عصبی، که می تواند باعث درد، بی حسی یا سوزن شدن در دندانهای طبیعی، لثه ها، لب ها یا چانه شما شود

مشکلات سینوس، هنگامی که ایمپلنت های دندانی در فک فوقانی قرار می گیرند در یکی از حفره های سینوس شما بیرون می زند

شناخت متخصصین دندانپزشکی
روند برنامه ریزی برای کاشت دندان ممکن است متخصصان مختلفی را نیاز داشته باشد، از جمله پزشک متخصص در شرایط دهان، فک و صورت (جراح دهان و فک و صورت)، دندانپزشک متخصص در درمان سازه هایی که از دندان ها پشتیبانی می کند، مانند لثه ها و استخوان ها. (پریودنتیست)، دندانپزشکی است که دندان مصنوعی را طراحی و متناسب می کند (متخصص پروتز) یا گاهی اوقات متخصص گوش، بینی و گلو (گوش و حلق و بینی).

برای کنترل درد، گزینه های بیهوشی در حین عمل شامل بی حسی موضعی، آرام بخش یا بی حسی عمومی است. با متخصص دندانپزشکی خود صحبت کنید که کدام گزینه برای شما مناسب است. تیم مراقبت از دندان شما بسته به نوع بیهوشی که به شما ارائه می دهد، در مورد خوردن و آشامیدن قبل از عمل به شما دستور می دهد. اگر دچار آرامبخشی یا بیهوشی عمومی هستید، برنامه ریزی کنید که شخصی بعد از عمل شما را به خانه ببرد و تا آخر روز استراحت کنید.

فرایند قرار دادن ایمپلنت دندان
عمل جراحی ایمپلنت دندان معمولاً یک عمل جراحی سرپایی است که مراحل بهبود آن احتیاج به زمان دارد. فرآیند قرار دادن کاشت دندان شامل مراحل مختلفی از جمله:

آسیب دیدگی دندان

در صورت لزوم آماده سازی استخوان فک (پیوند)

قرار دادن ایمپلنت دندان

رشد و بهبودی استخوان

قرار دادن اباتمنت

قرار دادن دندان مصنوعی

کل فرآیند می تواند در ماههای زیادی از ابتدا تا انتها به طول انجامد. که بیشتر آن زمان، به بهبودی و انتظار برای رشد استخوان جدید در فک شما اختصاص میابد. بسته به وضعیت شما، روش خاص انجام شده، می تواند در بعضی مواقع با ترکیب مراحل انجام پذیرد.

چه زمان نیاز به پیوند استخوان می باشد
اگر استخوان فک شما به اندازه کافی ضخیم نباشد یا خیلی نرم باشد، ممکن است قبل از انجام عمل جراحی کاشت دندان به پیوند استخوان احتیاج پیدا کنید. به این دلیل است که عمل جویدنی قدرتمند دهان شما فشار زیادی به استخوان شما وارد می کند و اگر نتواند ایمپلنت را پشتیبانی کند، احتمالاً عمل جراحی از بین خواهد رفت. پیوند استخوان می تواند پایه محکم تری برای کاشت ایجاد کند.

بررسی روش های جراحی ایمپلنت دندان
چندین روش پیوند استخوان وجود دارد که می توان از آنها برای بازسازی استخوان فک استفاده کرد. ممکن است پیوند استخوان طبیعی باشد، که از مکان دیگری در بدن شما گرفته می شود، یا پیوند استخوان مصنوعی باشد که با مواد جایگزین استخوان، که می تواند ساختارهای حمایتی برای رشد استخوان جدید داشته باشد، قرار بگیرد. با پزشک خود در مورد گزینه هایی که برای شما بهتر خواهد بود صحبت کنید. اصولا بهبود این استخوان پیوندی چندین ماه طول می کشد. البته در برخی موارد، شما فقط نیاز به پیوند استخوان جزئی دارید، که می تواند همزمان با عمل جراحی ایمپلنت انجام شود. وضعیت فک شما نحوه عملکرد شما را تعیین می کند.

قرار دادن ایمپلنت دندان
در حین جراحی برای قرار دادن ایمپلنت دندان، جراح شما برای باز کردن لثه در معرض استخوان، برش ایجاد می کند؛ سوراخ ها روی استخوان حفر می شوند و روی آن پیچ فلزی کاشت دندان قرار می گیرد. از آنجایی که این پست به عنوان ریشه دندان عمل می کند، در اعماق استخوان کاشته می شود.

در این مرحله، هنوز شکاف وجود دارد. و در صورت لزوم می توان یک نوع پروتز موقت جزئی، برای ظاهری زیباتر بر روی پست قرار داد. البته می توانید این پروتز را برای تمیز کردن و یا در زمان استراحت بیرون آورید.

منتظر رشد استخوان باشید
هنگامی که پست کاشت فلز در استخوان فک شما قرار می گیرد، در طی این فرآیند، استخوان فک با سطح ایمپلنت دندانی رشد کرده و متحد می شود. این فرایند، که می تواند چند ماه طول بکشد، به ایجاد یک پایه محکم برای دندان مصنوعی جدید شما کمک می کند؛ دقیقاً مانند ریشه برای دندانهای طبیعی شما.

قرار دادن اباتمنت
جراح شما لثه را مجدداً در معرض کاشت دندان قرار می دهد. abutment به ایمپلنت دندان متصل است. سپس بافت لثه بسته می شود، اما کار هنوز تمام نشده است. بعد از گذاشتن محل قطع عمل، لثه های شما باید حدود دو هفته قبل از اتصال دندان مصنوعی بهبود یابد.

دندان های مصنوعی جدید خود را انتخاب کنید
پس از بهبود لثه ها، برای ساخت تاج دندان مصنوعی مورد نظر شما اقدام می کنیم. تاج را نمی توان تا زمانی که استخوان فک شما به اندازه کافی قوی نشده باشد، قرار داد. شما و متخصص دندانپزشکی خود می توانید دندان مصنوعی را انتخاب کنید که قابل جابه جایی، ثابت یا ترکیبی از هر دو باشد:

قابل جابه جایی:این نوع شبیه به یک پروتز متحرک معمولی است و می تواند یک پروتز جزئی یا کامل باشد. این پروتز شامل دندانهای سفید مصنوعی است که توسط آدامس پلاستیکی صورتی احاطه شده است. این قاب روی یک قاب فلزی نصب شده است که برای تعویض کاشت پیوند، گذاشته می شود. و می توان آن را برای ترمیم یا تمیز کردن روزانه از دهان خارج کرد.

ثابت:یک دندان مصنوعی به طور دائم پیچ خورده یا سیمان شده روی یک لایه ایمپلنت است. شما نمی توانید دندان را برای تمیز کردن یا هنگام خواب جدا کنید. بیشتر اوقات، هر تاج به ایمپلنت دندان خود متصل است. با این حال، از آنجا که ایمپلنت ها به طور فوق العاده قوی هستند، در صورت اتصال به یکدیگر، چندین دندان را می توان با یک ایمپلنت جایگزین کرد.

بعد از عمل جراحی
چه جراحی کاشت دندان در یک مرحله و چه در چند مرحله انجام شود، ممکن است برخی از ناراحتی های معمولی مرتبط با هر نوع جراحی دندان را تجربه کنید، مانند:

  1. تورم لثه و صورت شما
  2. کبودی پوست و لثه شما
  3. درد در محل کاشت
  4. خونریزی جزئی

ممکن است بعد از جراحی کاشت دندان به داروهای ضد درد یا آنتی بیوتیک احتیاج داشته باشید. اگر تورم، ناراحتی یا هر مشکلی دیگر در روزهای بعد از عمل بیشتر شوند، با جراح خود تماس بگیرید. بعد از هر مرحله از عمل، بهتر است که غذای نرم بخورید تا محل جراحی بهبود یابد. به طور معمول، جراح شما از بخیه هایی استفاده می کند که به خودی خود حل شوند. اگر بخیه های شما به خودی خود حل نمی شوند، پزشک آنها را بر می دارد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>