یکی از مهم ترین عملیات ها در ساختمان سازی برقکشی آن می باشد. این کار باید به گونه ای اجرا شود که ایمنی لازم برای ساختمان را فراهم کند. اگر به هر دلیلی کوچک ترین اشتباهی در برق کشی ساختمان صورت گیرد، ساکنین تا زمانی که در آن مکان زندگی می کنند برای استفاده از برق با زحمت زیادی مواجهه می شوند. قرار گرفتن کلید و پریزها در جای نامناسب موجب نارضایتی ساکنین می گردد زیرا به سهولت نمی توانند به آنها دسترسی داشته باشند.
سیم کشی ساختمان را باید به متخصص این حرفه سپرد تا با تجربه و مهارت خود مکانی ایمن برای زندگی ساکنین فراهم نماید. برقکاران حرفه ای از قوانین و استانداردهای لازم پیروی می کنند و با بهترین کیفیت و قیمت مناسب راحتی و آسایش را برای سکونت در ساختمان به ارمغان می آورند.
آن چه که در ادامه این مطلب با شما به اشتراک خواهیم گذاشت، نکات لازم در زمینه برق کاری در ساختمان می باشد. در ادامه با ما همراه باشید.
مراحل برق کشی ساختمان
به طور کلی می توان مراحل برق کشی ساختمان را به شکل زیر دسته بندی کرد:
مرحله اول
مرحله دوم
اجرای مراحل برقکاری ساختمان در مرحله دوم پس از کف سازی و سفید کاری دیوارها انجام شده و شامل موارد زیر می باشد:
مرحله سوم
مرحله سوم از اجرای فرآیند برق کاری ساختمان پس از اتمام مراحل نازک کاری انجام شده و مراحل زیر را شامل می شود:
برقکاری ساختمان با توجه به متراژ آن، تعداد کلید و پریزها و عواملی از این قبیل هزینه های مختلفی دارد که با مشورت با متخصص این حرفه می توانید هزینه ی تقریبی را بر آورد کرده و سپس برقکاری حرفه ای را برای این کار استخدام نمایید.
چرا می بایست در برقکاری ساختمان از افراد حرفه ای بهره برد؟
سیم کشی یا برقکاری ساختمان یک کار کاملاً تخصصی است و افراد معمولی نمی توانند آن را انجام دهند چرا که برقکاران حرفه ای از قوانین و استانداردهای لازم پیروی می کنند و با بهترین کیفیت و قیمت مناسب راحتی و آسایش را برای سکونت در ساختمان به ارمغان می آوردند
قوانین مهم در برق کشی ساختمان کدام اند؟
رعایت ظرفیت استاندارد فیوزها، توجه به مکان قرارگیری وسایل برقی، رعایت فاصله در سیم کشی، رعایت استاندارد سطح مقطع سیم ها، انتخاب انشعاب های مناسب
در برقکاری ساختمان می بایست به چه نکته ای پیرامون تعبیه جعبه تقسیم توجه شود؟
تعبیه جعبه تقسیم در ساختمان زیبایی نمای داخلی آن را از بین می برد، بنابراین تا جای ممکن از قرار دادن آن در ساختمان پرهیز شود اما در صورت نیاز می توان آن را در ارتفاع 30 الی 50 متری سقف تعبیه کرد.
طبق قوانین برقکاری ساختمان فاصله بین کلیدها و پریزها از کف و لامپ ها از سقف چقدر است؟
در هنگام برقکاری باید یکسری فاصله بین سیم ها رعایت شود. برای مثال فاصله پریزها از کف باید 30 الی 40 سانتی متر و فاصله کلیدها از کف باید 110 الی 120 سانتی متر باشد. آویزهای لامپ نیز باید از سقف حدود 30 الی 50 سانتی متر فاصله داشته باشند.