الکترولیت آنالایزر
دقت 10 برابر نسبت به فلیم فتومتر و تکرار پذیری بالا بدون نیاز به نگهداری خاص
اندازه گیری نمونه های سرم، پلاسما، خون تام و CSF بدون رقیق سازی و همچنین ادرار رقیق شده
هزینه ی بسیار پایین کلیه مواد مصرفی به دلیل دارا بودن خط تولید داخلی با تاییدیه آزمایشگاه رفرانس
استفاده از انواع الکترودهایZero Maintenance (بدون غشا) خشک و مرطوب، با بیشترین طول عمر و کمترین هزینه
مجهز به سنسور Air Bobble و positioner و همچنین نیدل نمونه بردار هوشمند و Anti Crash
سنجش نمونه به صورت اورژانس و فوری
دارای نرم افزار پیشرفته عیب یابی اتوماتیک سیستم
نمونه برداری به صورت دستی و اتوماتیک
مجهز به سمپل لودر اتوماتیک به صورت آپشنال (optional)
دارای صفحه تاچ اسکرین بزرگ و رنگی با سهولت اپراتوری متمایز
مجهز به پرینتر حرارتی داخلی و قابلیت اتصال به پرینتر خارجی
قابلیت اتصال به کامپیوتر، بارکد ریدر، HIS بیمارستان و همچنین انواع شبکه و نرم افزار های پذیرش آزمایشگاه
ذخیره تمامی نتایج در حافظه داخلی با قابلیت چاپ تکی و کلی به همراه شماره پذیرش بیمار
مجهز به برنامه کنترل کیفی ( QC) کامل و پیشرفته با قابلیت گزارش گیری و چاپ
دارای تاییدیه رسمی از اداره تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه مرجع سلامت ایران
دارای تاییدیه CE، TUV و MD آلمان و همچنین گواهینامه ISO13485 و ISO9001
هشدار
این محصول و علامت تجاری آن، ثبت شده در وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران و آزمایشگاه مرجع سلامت ایران بوده و تمامی حقوق آن به صورت انحصاری برای شرکت پریان طب محفوظ می باشد. مطابق با قانون هر گونه استفاده غیر مجاز از طرح این محصول یا علامت تجاری آن ممنوع بوده و در صورت وجود فوراً از طریق وکلای شرکت پریان طب پیگیری قضایی خواهد شد
دستگاه الکترولیت آنالایزر از روش (Ion Selective Electrode (ISE برای سنجش یونهای سدیم، پتاسیم، کلر و کلسیم و لیتیم در مایعات بدن استفاده می نماید.
در زمانی نه چندان دور برای سنجش این یونها از روش فلیم فتومتری استفاده می شد که دارای محدودیت هایی بود. هم اکنون نیز از این دستگاه به طور وسیعی استفاده می شود. مشکلاتی همچون عدم پایداری کالیبراسیون باعث سختی کار با این دستگاه ها می شد. از دیگر خصیصه های کار با فلیم فتومتر ها نیاز به رقیق سازی نمونه ها است که این موضوع خود باعث افزایش خطا در سنجش می شود.
به علاوه این دستگاه ها برای کارکرد نیازمند کپسول گاز و کمپرسور هوا نیز می باشند. همه موارد فوق دست به دست هم داده و از محبوبیت این دستگاه ها کاستند.
اما در سال های اخیر تکنولوژی (Ion Selective Electrode(ISE به عنوان روشی پیشرفته و با عملکردی ساده برای سنجش یونهای سدیم، پتاسیم، کلر و لیتیم در مایعات بدن به طور وسیعی گسترش یافت تا آنجا که دستگاه هایی که از این روش استفاده می نمایند آرام آرام جایگزین همه فلیم فتومتر ها در آزمایشگاه های تشخیص طبی می شوند.
برخی از مزایای استفاده از دستگاه های الکترولیت آنالایزر نسبت به فلیم فتومتر ها عبارتند از:
- عدم رقیق سازی نمونه های بیمار که منجر به کاهش چشمگیر درصد خطا در سنجش می شود
- سرعت، دقت و صحت بسیار بیشتر و بالاتر
- تکرارپذیری فوق العاده نتایج
- عدم نیاز بکارگیری محلول های استاندارد توسط اوپراتور
- هزینه های بسیار کم نگهداری و مواد مصرفی و با صرفه اقتصادی بالا
کمپانی Caretium با توجه به نیاز مراکز آزمایشگاهی به چنین دستگاهی اقدام به تولید الکترولیت آنالایزر هایی با کیفیت بالا و امکاناتی پیشرفته نموده است.
مدل های گوناگون دستگاه الکترولیت آنالایزر Caretium
_______________________________________
سه مدل از دستگاه الکترولیت آنالایزر سری XI-921 وجود دارد که به شرح ذیل می باشد:
XI-921A که سنجش کننده سدیم و پتاسیم است.
XI-921E که سنجش کننده سدیم، پتاسیم، کلر و لیتیم است.
XI-921C که سنجش کننده سدیم، پتاسیم، کلر، کلسیم و PH است.
دستگاه فول اتوماتیک بوده و نیازی به کالیبراسیون ندارد. به علاوه کارکرد با آن بسیار ساده است.
برخی از ویژگی های این دستگاه به شرح ذیل هستند:
1- هزینه مواد مصرفی و نگهداری این دستگاه پایین بوده و از لحاظ اقتصادی بسیار با صرفه است. استفاده از این دستگاه به دلیل نرم افزار داخلی جامع، ساده بوده و نیازمند داشتن تخصص نمی باشد. این نکته بسیار مهم باعث استقبال خوب مراکز و آزمایشگاه های تشخیص طبی از این دستگاه شده است.
2- نمونه برداری و کالیبراسیون این دستگاه به صورت کاملاً اتوماتیک می باشد. دستگا ه به صورت آپشن به سینی نمونه برداری اتوماتیک(Auto sampler Tray) متصل است که باعث افزایش سهولت و سرعت کار آن می گردد. لازم به ذکر است که کالیبراسیون این دستگاه پایدار بوده و مانند فلیم فتومتر نیازی به انجام مکرر ندارد.
3- تمامی نتایج توسط این دستگاه در حافظه داخلی ذخیره شده و نگهداری می شوند. دستگاه قادر به اتصال به بارکد ریدر هم می باشد بنابراین می تواند تمامی نتایج را به همراه مشخصات بیمار ذخیره کند. در صورت عدم تمایل اوپراتور به استفاده از بارکد ریدر می توان مشخصاتی همچون شماره پذبرش بیمار را به صورت دستی به دستگاه داد تا به همراه نتایج بیمار ذخیره شده یا پرینت شود.
4- نتایج قرائت شده به طور اتوماتیک چاپ شده و روی صفحه نمایش دستگاه نشان داده می شوند. همچنین اوپراتور می تواند در صورت تمایل دستگاه الکترولیت آنالایزر Caretium را به کامپیوتر پذیرش آزمایشگاه متصل کرده و از طریق آن نتایج بیماران را به طور اتوماتیک دریافت نماید. نرم افزار دستگاه تحت ویندوز بوده و صفحه نمایش آن لمسی می باشد. این دو با هم سبب اوپراتوری ساده و جذاب دستگاه شده اند.
5- بر هیچ کس پوشیده نیست که کنترل کیفیت در دستگاه های آزمایشگاهی دارای اهمیت زیادی می باشد. باید خاطر نشان کرد که این دستگاه دارای نرم افزار داخلی جامع و پیشرفته ای جهت کنترل کیفی نتایج ( QC Program) از طریق محاسبات آماری است که باعث اطمینان هر چه بیشتر اوپراتور به کارکرد صحیح و با کیفیت دستگاه در محاسبه مقدار یونها در مایعات بدن می شود.
6- تمامی قطعات و قسمت های دستگاه ساخت اصلی کشور آلمان بوده و بسیار با کیفیت و مقاوم می باشند.الکترولیت آنالایزر caretium دارای تاییدیه CE از اتحادیه ی اروپا و تایید های MD و TUV کشور آلمان می باشد. البته مهم ترین تایید کننده های این دستگاه اوپراتورها و مسئولین فنی آزمایشگاه های متعددی هستند که از الکترولیت آنالایزر Caretium در سراسر ایران استفاده می نمایند.
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)
پاسخ زینگ:
سلام. از افراد متخصص در این موضوع خواهشمند است پاسخ خود را درج نمایند (ثبت نام متخصصان)