آیا تاکنون نام نمای مونولیت به گوش شما خورده است و آن را به عنوان یک نمای زیبا در واقعیت مشاهده کرده اید؟ در این نوشته قصد داریم این نما را که یکی از زیباترین و سبک ترین نماهای ساختمانی است به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
نمای مونولیت
در صنعت ساختمان پیشرفت های زیادی در خصوص سبک سازی سازه صورت گرفته است و سعی بر آن شده تا نماهای سبک برای سازه طراحی گردد تا وزن اضافی بر ساختمان وارد نشود. مونولیت نوعی نمای ساختمان است که با استفاده از ترکیب ذرات سنگ مرمر، گرانیت، کوارتز و رنگ های طبیعی ساخته می شود.
در فرآیند ترکیب و تولید مونولیت از رزین های روان کننده و مواد ضد اشعه ی UV نیز استفاده می شود. این نما که با عنوان نمای سنگدانه نیز شناخته شده در مقایسه با نماهای سنگی سبک تر می باشد.
همانطور که می دانید یکی از قابل توجه ترین مسائل در صنعت ساخت و ساز، وزن سازه است؛ زیرا سازه های سنگین در برابر زلزله آسیب پذیرتر هستند و استفاده از مصالح سنگین در ساخت آن ها میزان خطرات و آسیب ها را دوچندان می کند، از این رو مهندسین و سازندگان سعی می کنند از نماهای سبک نظیر نمای مونولیت استفاده کنند.
نمای سنگدانه را به راحتی می توان با کم ترین هزینه و بدون هیچ عیب و ایرادی ترمیم نمود. همچنین سرعت اجرای آن باعث شده تا سازندگان از آن استقبال خوبی نمایند.
بزرگ ترین مشکلی که در مراحل نهایی ساخت و ساز مجتمع های مسکونی و ساختمان های چند طبقه پیش می آید مربوط به نماکاری است، اما سرعت بالای اجرای پوشش مونولیت این مسئله را حل نموده؛ زیرا نه تنها منجر به صرفه جویی در زمان می شود، بلکه هزینه ها را نیز کاهش می دهد.
در کل مزایای بی شمار این نما، آن را به نمایی مطلوب برای ساختمان های امروزی تبدیل کرده و با داشتن رنگ های شاد و متنوع، زیبایی بی نظیری را به نمایش می گذارد.
مشخصات فنی نمای مونولیت
مزایای نمای مونولیت
کلام پایانی
امیدواریم این نوشته توانسته باشد اطلاعات مورد نظر شما را در مورد نمای مونولیت به خوبی فراهم آورده باشد. نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در مورد این مطلب با ما در میان بگذارید.