صادرات آلو بخارا نیشابور به اروپا:
در سال های اخیر صادرات آلو بخارا نیشابور به اروپا رشد چشمگیری داشته و به علت بالا بودن ارزش یورو سود آوری بسیار خوبی نیز برای صادر کنندگان به همراه داشته است.
شرکتهای فعال در زمینه تولید آلو بخارا این محصول را در بسته بندی های صادراتی عرضه می کنند که قدرت فروش و رقابت را برای فروشندگان بالا ببرد.
انواع آلو خشک صادراتی:
آلو در انواع مختلفی تولید می شود که از یشتر آنها می توان برای خشک کردن و صادرات بهره برد. شهرستان نیشابور بزرگ ترین تولید کننده آلو خشک در کشور است و به قطب تولید این محصول تبدیل شده است.
انواع آلو خشک صادراتی نیشابور عبارتند از:
که در این میان آلو بخارا بیشترین میزان تولید و صادرات را دارد.
طعم آلو بخارا صادراتی نیشابور:
نیشاور به دلیل داشتن آب وهوای بسیار خوب و خاک حاصلخیز برای رشد درخت آلو به بزرگ ترین تولید کننده آلو در کشور تبدیل شده است. بیشتر باغات این شهرستان به تولید آلو اختصاص یافته و این تولیدات از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند.
هرچه میزان کیفیت میوه آلو بیشتر باشد، خشک شده آن نیز از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و طعم بسیار خوبی نیز دارد. طعم آلو بخارا نیشابور ملس بوده و می توان از آن به عنوان چاشنی در بسیاری از غذا ها و خورشتها استفاده نمود. خورشت آلو از معروفترین غذاهایی است که با استفاده از آلو بخارا تهیه می شود.
پاسخ زینگ:
سلام. برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان داخلی و خارجی به چند زبان، در بخش B2B (بانک اطلاعات تولید کنندگان و بازرگانان) ثبت نام نمایید.