کاربرد سازه فضاکار
استفاده از قاب های فضایی در ساختمان های مدرن بسیار به چشم می خورد. به کارگیری این قاب ها در ساختمان های تجاری و صنعتی مدرن زیاد به چشم می خورد. به طور کلی سیستم های فضا کار در سازه هایی که در ساخت آن ها ستون به کار نرفته است و به پوشش دهانه بزرگ احتیاج دارند، کاربرد دارد. برای مثال از این سازه ها در ساخت پارکینگ های طبقاتی، سالن اجتماعات، سینما و آمفی تئاترها، ایستگاه های راه آهن و ترمینال ها، دکل های انتقال نیرو، برج های مخابراتی و رادیویی و غیره استفاده می شود.
مزایای سازه فضاکار
استفاده از سازه فضاکار مزایایی به همراه دارد که از جمله می توان به زیبایی آن، عدم نیاز به استفاده از عملیات جوشکاری در هنگام نصب، وزن سبک، سرعت بالا در نصب و اجرای آن، هزینه مقرون به صرفه در استفاده از آن، امکان باز و بسته کردن مجدد سازه، امکان تولید قطعات سازه در کارخانه، قابلیت ایجاد تغییر در فضای ایجاد شده، ایمنی بالا و قابلیت ایجاد سقف افقی در فضای داخلی اشاره کرد.
به چه سازه ای، سازه ی فضاکار می گویند؟
سازه فضاکار نمونه ای از سیستم های سه بعدی هستند که اجزای آن تحت تأثیر کشش و فشار قرار دارند. در تشکیل این سازه از اجزای خرپا مانند استفاده شده است.
رایج ترین انواع سازه فضاکار کدامند؟
سازه های فضا کار انواع مختلفی دارند که رایج ترین آن ها شامل شبکه های تخت، چیلیک یا قوسی، گنبدی شکل، دیسکی، هرمی، سینوسی، نیم قوس، تخت شیب دار و قوسی و غیره می باشند.
انواع سازه فضا کار براساس مصالح کدام اند؟
سازه فضاکار فولادی، سازه فضا کار آلومینیومی، سازه فضاکار چوبی
کاربرد سازه ی فضاکار بیشتر در چه قسمت هایی است؟
به طور کلی سیستم های فضا کار در سازه هایی که در ساخت آن ها ستون به کار نرفته است و به پوشش دهانه بزرگ احتیاج دارند، کاربرد دارد. برای مثال در پارکینگ های طبقاتی، سالن اجتماعات، سینما و آمفی تئاترها، ایستگاه های راه آهن و...
مزایای استفاده از سازه فضاکار چیست؟
عدم نیاز به استفاده از عملیات جوشکاری در هنگام نصب، وزن سبک، سرعت بالا در نصب و اجرای آن، هزینه مقرون به صرفه در استفاده از آن، امکان باز و بسته کردن مجدد سازه، امکان تولید قطعات سازه در کارخانه، قابلیت ایجاد تغییر در فضای ایجاد شده، ایمنی بالا و قابلیت ایجاد سقف افقی در فضای داخلی