انواع نمای کامپوزیت
پانل های آلومینیومی مناسب نمای کامپوزیت نانو بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا با نام تکنولوژی نانو ساخته می شوند. این ورق ها مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد اسیدی و قلیایی از خود نشان می دهند.
به دلیل استفاده از مواد نانو در تولید ورق های آلومینیوم کامپوزیتی، این محصولات از خاصیت خود تمیز شوندگی و ضد آلایندگی برخوردار هستند. با استفاده از نمای کامپوزیت نانو هیچ نگرانی در مورد تمیز کردن نمای ساختمان وجود نخواهد داشت، زیرا آن ها گرد و غبار و آلودگی را به خود جذب نمی کنند.
در ساخت این پانل ها از هسته پلی اتیلن سبک و ضد آلاینده بین دو ورق آلومینیوم استفاده می شود. لایه رنگی که سطح این کامپوزیت ها را پوشش داده، ضد باکتری است و از مقاومت بسیار بالا در محیط های مختلف برخوردار می باشد.
این پانل های کامپوزیتی که پانل های رنگارنگ نامیده می شوند، از چندین لایه رنگ و یک پوشش درخشان پوشیده شده اند. این پانل ها بر اساس زاویه ای که نور به آن ها می تابد به رنگ های مختلف قابل رویت هستند.
این نوع پانل کامپوزیت از هسته پلاستیکی نسوز تشکیل شده و جدیدترین نوع آلومینیوم کامپوزیت به شمار می آید. هسته مرکزی این پانل ها به دلیل دارا بودن خاصیت ضد آتش به سختی آتش می گیرد و هیچ نوع گاز مضری ایجاد نمی کند.
بر روی سطح آلومینیومی این نوع کامپوزیت از سه لایه رنگ لمینت شده استفاده می گردد. طرح های گوناگون سنگ ساختمانی که بر روی این پانل ها به کار رفته است، آن ها را به پیشرفته ترین و زیباترین ورق کامپوزیت تبدیل نموده اند.
پوشش آلومینیومی سطح این نوع نما به شکل خش دار بوده و با استفاده از روش آنودایز این کار صورت می گیرد. پانل های این کامپوزیت شامل دو ورق آلومینیوم هستند که توسط یک هسته پلی اتیلن به هم متصل شده اند.
این ورق ها از مقاومت لازم در برابر خوردگی برخوردارند و به دلیل زیبایی فوق العاده هم در دکوراسیون داخلی و هم در نمای بیرون ساختمان استفاده می شوند.
انواع نمای کامپوزیت بر اساس نوع پوشش
پوشش ورق های کامپوزیتی بر اساس نوع کاربرد این مصالح انجام می شود. انواع پوشش برای نماسازی کامپوزیتی شامل لایه پلی استر، پوشش Nano-PDF و پوشش PVDF می باشد.
این نوع پوشش نوعی رزین است که به دلیل وجود عنصر فلوئور و لایه پلیمری در آن مقاومت ورق های کامپوزیتی در برابر اشعه UV و شرایط قلیایی و اسیدی افزایش می یابد.
اجرای پوشش Nano-PDF به نحوی است که علاوه بر پوشش PVDF، یک لایه دیگر نیز بر روی آن قرار می گیرد که از نظر ساختار مولکولی کمی با لایه PVDF متفاوت می باشد.
در این نوع پوشش یک لایه پلی استر بر روی ورق های آلومینیومی کشیده می شود. از معایب این نوع پوشش عدم مقاومت آن در برابر باران های اسیدی و شرایط نامساعد آب و هوایی است و استفاده از آن در نمای بیرونی ساختمان توصیه نمی شود.